kızlar yeni hamişim ama sancım var neden olabilir bana yardım edin

canım bu haftalar biraz riskli dikkat et ama bildiğim kadarıyla normal bu sancıların olması bence kendini dinleme fazla

canım benim yaaa bişeycik olmaz bebişine o da ne kadar çok istenildiğinin farkındadır dimi evet sen iyi şeyler düşün hiç yorma kendini bol bol yatmaya dinlenmeye çalış

sanki adet olacakmışım gibi sancım var ince ince acaba bebişime bişii olurmu

canım bende de aynı ağrılar oldu hatta çok şiddetlisi.benim mormalde de adetim çok ağrılı olurdu gebe kalınca vücut bu yeni duruma alışamadığı için adet sancısını sürdürüyor.merak etme idrarınıda tutmamaya dikkat et o da ağrı yapar.kanaman falan olurda dr unu ara ama canım
içini ferah tut her güzelliğin bir bedeli var canım
ne yapalım çok bekledik bu günleri bu ufak şaylerede katlanıcaz artık:)
bu arada hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün canıma.s.

canım bende de aynı ağrılar oldu hatta çok şiddetlisi.benim mormalde de adetim çok ağrılı olurdu gebe kalınca vücut bu yeni duruma alışamadığı için adet sancısını sürdürüyor.merak etme idrarınıda tutmamaya dikkat et o da ağrı yapar.kanaman falan olurda dr unu ara ama canım
içini ferah tut her güzelliğin bir bedeli var canım
ne yapalım çok bekledik bu günleri bu ufak şaylerede katlanıcaz artık:)
bu arada hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün canıma.s.

ya evet canım öle doktorumu heralde hergün arıyorum adam bıktı benden daha 8 ay var:) napacak bilmiyom anne olmak çok güzel zor bişey anneciğimi şimdi daha ii anlıyorum

Canım bu ağrılar gayet normal ilk başlarda aynı şeyleri ben de yaşamıştım içini ferah tut çok şiddetli olmadığı sürece korkulacak birşey yok

Rahimin bebeğe yer hazırlamak için genişliyordur.İlk haftalar normal ancak kanama olduğu takdirde acil doktora başvurmak lazım.Allah sağlıkla bebeğini büyütmeyi nasip etsin.

olur Canim Benim Ilk 3 Ay Hep Sancim Oldu Doktoruma Sormuştum Normal Demişti Korkma Canim Kendini Fazla Yorma Ilk 3 Ay çok önemli Dikkatli Ol

canlarım benim saolun yaaa egedenizi çok sevindim senin ve eşin adına
doktoruma gittim adamda bıktı ya benden :)
bişiiim yokmuşş aman öle olsun ya insan ilk olunca telaşlanıyo heleki bu bensem yine varlığınızla bana güç verdiniz çok teşekkürler

sernanaz bendede bu sancılar 2,5 ay sürdü..gebeliğin 3.haftasından başlamıştı...kaybederim diye o kadar evham yaptımkii o zamanlar..şimdiki aklım olsaydı..sancı oldukça dinlenmeye ve kendini yormamaya daha dikkat etmelisin..kanama yada lekelenme olursa mutlaka doktora görün...stres yapma..

bende de ilk başta sancı gelp dururdu ama çok şiddetli 30 saniye falan sürer gecerdi.. o bildiğim kadarıyla rahim genişlediği içinmiş..

Back
X