Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 4 + 4 canım.bulantim yok.ama kasık ve bel ağrım çok oluyor.yatinca geçiyor.ozellikle akşamlarıMerhaba hamiş anneler,
Mide bulantiniz varmi? Bazen kasik agrisida cekiyorum ve cok halsizim hep uyumak istiyorumsizdeki durumlar nedir ??
Hayirli olsun canimBende 4 + 4 canım.bulantim yok.ama kasık ve bel ağrım çok oluyor.yatinca geçiyor.ozellikle akşamları![]()
Benimde aynı canım.haftaya gideceğim artık.insallah keseyi görürüz.ben karın ve böbrek ağrısıyla gittim öyle öğrendim.enfeksiyindan ağrıyormus.Hayirli olsun canimiletisimde kalalim olurmu ilk gebeligim tecrübesizim. Nasil ögrendin cnm? Kontrole gittinmi ? Ben henüz gitmedim 2 hafta sonra gel dedi erken dedi bisey gozukmezmis
![]()
Bende 4+5 canım. Kasık ve bel ağrın bacağına vuruyor mu bende böyle birşey başladı 2 gündür endişeleniyorumBende 4 + 4 canım.bulantim yok.ama kasık ve bel ağrım çok oluyor.yatinca geçiyor.ozellikle akşamları![]()
Bendede var kasik agrisi ama adet sancisindan brz hafif oluyor. Bacagima vurmuyor oyle bisey yok bende. Fazla siddetliyse doktora başvur bence cnm.Bende 4+5 canım. Kasık ve bel ağrın bacağına vuruyor mu bende böyle birşey başladı 2 gündür endişeleniyorum
Canim senin son adet tarihin neydi baslangic ? Benim 8 kasimdi ve su an uygulamam 4+2 haftalik gosteriyor. Dogru mu sizceBende 4+5 canım. Kasık ve bel ağrın bacağına vuruyor mu bende böyle birşey başladı 2 gündür endişeleniyorum
Ağrı oturunca geçiyorsa ve kanama yoksa sıkıntı yokmuş galiba canımBende 4+5 canım. Kasık ve bel ağrın bacağına vuruyor mu bende böyle birşey başladı 2 gündür endişeleniyorum
Bence doğru çünkü benimde 4+4 .adet tarihimfe 6 Kasım.Canim senin son adet tarihin neydi baslangic ? Benim 8 kasimdi ve su an uygulamam 4+2 haftalik gosteriyor. Dogru mu sizce![]()
Evet oturunca geçiyor, kanamam yok hatta lekelenme gibi birşey bile olmadı.Ağrı oturunca geçiyorsa ve kanama yoksa sıkıntı yokmuş galiba canım
Son adet tarihlerimiz aynı :) doktora gittin mi hiç canım? Kan verdin mi? Belanı olcturdun mü ve belirtilerin neler :) ay çok sordum :)Canim senin son adet tarihin neydi baslangic ? Benim 8 kasimdi ve su an uygulamam 4+2 haftalik gosteriyor. Dogru mu sizce![]()
Evet kan verdim hamilesiniz dedi.Son adet tarihlerimiz aynı :) doktora gittin mi hiç canım? Kan verdin mi? Belanı olcturdun mü ve belirtilerin neler :) ay çok sordum :)
Belirtilerim sabah bulantisi cok oluyo cubuk kraker yemeden gecmiyor. Cok uykum var bide goguslerim cok hassaslasmis. Ya senin cnm ?Son adet tarihlerimiz aynı :) doktora gittin mi hiç canım? Kan verdin mi? Belanı olcturdun mü ve belirtilerin neler :) ay çok sordum :)
Bende kan verdim. 42.71 çıktı 2 gun önce. Doktorum 4 gun sonra tekrar ver gözün aydın dedi :) ama hiç muayeneye gitmedim. Uygulamaya göre 4+2 günlük. Kan değerin kac çıkmıştı seninEvet kan verdim hamilesiniz dedi.kontrolede 10 gün sonra gidecegim. Su an erken bisey göremeyiz dediler. Peki ya sen gittinmi hic kontrole ? Demekki ayniyiz bugun 4+3 olduk
aslinda 5 haftalik sayilyo demi ?
Ben sabahları aç ve bulantısı uyanıyorum. Bide duygu değişimleri yaşıyorum. Arada göğüs sızlıyor o kadar :)Belirtilerim sabah bulantisi cok oluyo cubuk kraker yemeden gecmiyor. Cok uykum var bide goguslerim cok hassaslasmis. Ya senin cnm ?![]()
Aynen bende midem acayip sesler cikartyo sik sik acikiyorum. Kan degerimi solemediler yurtdisinda oyle degil direk hamilesiniz dedi 10 gun snra kontrole gel dedler. Folik asit kullaniyorum su an.Ben sabahları aç ve bulantısı uyanıyorum. Bide duygu değişimleri yaşıyorum. Arada göğüs sızlıyor o kadar :)
Hangi uygulamayi kullaniyorsun canim? Ben happy momly memnunum 4+3 gosteriyorBen sabahları aç ve bulantısı uyanıyorum. Bide duygu değişimleri yaşıyorum. Arada göğüs sızlıyor o kadar :)
Philips in geliştirdiği bi uygulama canım hamilelik+ diye geçiyor adıHangi uygulamayi kullaniyorsun canim? Ben happy momly memnunum 4+3 gosteriyor![]()