kizlar yeni tanistigim cocugun instagram sifresini cozdum şok oldum ?

vefa12

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
32
7
1
33
kizlar gunlerdir konu aciyorum bi cocukla tanistim diye Allah'in sevgili kuluymusum bu cocugun tesadufen instagram hesabinin sifresini cozdun bide ne goruyum binlerce kiza yazms kimseye hoslandim fln dememis ama kizin biri niye normal bi iliski yasayamiyoruz hrp cinsellik bulustugumuzda rahat durmuyosun fln demis . Iy igrendim resmen cocuk aksam mesaj attignda mesajlarin ekran goruntusunu atcam gorundugu kadar salak olmadigimi soylucem ve *iktir cekcem?

kizlar gunlerdir konu aciyorum bi cocukla tanistim diye Allah'in sevgili kuluymusum bu cocugun tesadufen instagram hesabinin sifresini cozdun bide ne goruyum binlerce kiza yazms kimseye hoslandim fln dememis ama kizin biri niye normal bi iliski yasayamiyoruz hrp cinsellik bulustugumuzda rahat durmuyosun fln demis . Iy igrendim resmen cocuk aksam mesaj attignda mesajlarin ekran goruntusunu atcam gorundugu kadar salak olmadigimi soylucem ve *iktir cekcem?

Tesadüf eseri nasıl şifre çözülür?
O kadar kolay mı?
Asilce ayrılmak varken ne çekiyorsun bilmiyorum ama gerek yok

ekran götüntüsünü atma. suclu mıu olmak istiyorsun.
bitir ilişkini. otur yerinde.

Çocuğun şifresi 12345 miydi nasıl çözdünüz tebrik ediyorum :) Ne yapmak istediğiniz size kalmış tabi burada bile bile aldatılıp devam eden kadınlarımız da var.

:oha: Ajan var :KK53:

Başkasının şifresini kırıp özel hesabına izinsiz girip suç işlemişsin, küfürlü konuşuyorsun, kendini ondan iyi mi sanıyorsun şu halinle?
Ki bu adam zaten sana niyetini açık açık söylemiş, ben seni sorgularım amacın ne diye? Ayrıl bitsin niye uzatıyorsun kaç gündür.

Peki bu cocuk size ne vaat etti? Muhtemeleb onune gelene kanca attigi donemde size de denk geldi. Yeni tanismissiniz. 10 yillik iliskiden bahsetmiyoruz ki
Siz de birinin ozel hesabini izinsiz karistiran birisiniz. Uyumlu bir cift olabilirsiniz.

yeni tanıştığınız birinin şifresini neden çözer ve bunu ona nasıl söylersiniz?
düzgünce yolları ayırmak varken...

Kadın milleti olarak çok tehlikeliyiz :) Millet kırk yıllık kocasını çözemezken siz sevgilinizin şifresini çözüyorsunuz. Bu durumu garipseyenler olmuş ama ben sizi taktir ettim nedense :)

Pardon da şifreyi nasıl çözdün. Hadi çözdün çözmesen bile güvenmediğin biriyle zaten ne işin vardı ki? güveniyor olsan bunu aklına bile getirmezdin o yapsa aynı şeyi eski yazışmalarını okusa mesela. Bir insan davranışlarıyla sizde istekleriyle zaten belli eder kendini böyle alengirli işlere ne gerek var? madem çapkın çok umrunda da olmaz hatta sizi suçlar yani.

Back
X