- 20 Ocak 2016
- 2.341
- 4.742
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
millet soru soruyor ve cevap beklıyorkizlar gunlerdir konu aciyorum bi cocukla tanistim diye Allah'in sevgili kuluymusum bu cocugun tesadufen instagram hesabinin sifresini cozdun bide ne goruyum binlerce kiza yazms kimseye hoslandim fln dememis ama kizin biri niye normal bi iliski yasayamiyoruz hrp cinsellik bulustugumuzda rahat durmuyosun fln demis . Iy igrendim resmen cocuk aksam mesaj attignda mesajlarin ekran goruntusunu atcam gorundugu kadar salak olmadigimi soylucem ve *iktir cekcem?
Kiz anlatsana şifreyi nasil çozdün bizde bilelim![]()
Kadın milleti olarak çok tehlikeliyiz :) Millet kırk yıllık kocasını çözemezken siz sevgilinizin şifresini çözüyorsunuz. Bu durumu garipseyenler olmuş ama ben sizi taktir ettim nedense :)
kizlar cok basit bi sifreydi benimde ilk defa basima geldi eger onlari gormeseydim kendimi kaptircaktim ve biranda giriverdim iste evet buyuk bi yanlis belki suc ama cocugada soyledim bunlari gordugumu kendisi bi tepki gostermedi ustelik aciklama yapti evet keske yapmasaydim ama oldu bikere kandirilsamiydimTesadufen cozmus valla dalga gecmiorm
COK ZEKISIN![]()
Kiz anlatsana şifreyi nasil çozdün bizde bilelim![]()
Kadın milleti olarak çok tehlikeliyiz :) Millet kırk yıllık kocasını çözemezken siz sevgilinizin şifresini çözüyorsunuz. Bu durumu garipseyenler olmuş ama ben sizi taktir ettim nedense :)
kizlar cok basit bi sifreydi benimde ilk defa basima geldi eger onlari gormeseydim kendimi kaptircaktim ve biranda giriverdim iste evet buyuk bi yanlis belki suc ama cocugada soyledim bunlari gordugumu kendisi bi tepki gostermedi ustelik aciklama yapti evet keske yapmasaydim ama oldu bikere kandirilsamiydimTesadufen cozmus valla dalga gecmiorm
COK ZEKISIN![]()