Kizlar yerleşme kanaması mı lutfen yardımcı olun

kbranur05

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2025
1
0
1
22
Benim adetim normalde düzensiz olur ama son üç aydır normaldi.
Bebek istiyoruz. Adetim 16/17 haziranda olması gerekiyordu ama olmadı adet günüm geçtikten sonra 21 haziranda peçeteye akıntıya beraber çok açık bir renkte pembemsi bir kanama geldi sadece bir defa gördüm sildim yıkadım birdaha görmedim.
Bugün üzerinden iki gün geçti 23 haziran pazartesi test yaptım negatif çıktı sizce kan mi vermeliyim yoksa bekleyeyim mi çok hevesleniyorum. Hayal kırıklığı yaşamıyim.
Sizce yerleşme kanaması mı hiç gebelik yaşamadım

Öncelikle bir doktora görünmekte fayda var.. bu anlattigin yerleşme kanaması da olabilir kist kaynaklida olabilir. İnşallah hamilesindir ama bunu da doktora gidip öğrenmek gerekir. Belki de çok istedigin için adet olmadin. Belki de geç dollenme oldu yanii bütün cevaplar dr kontrolünden sonra öğrenilir. Hayırlısi olsun inşallah

Merhaba kızlar ben 6 gün adetim gecikti iki gün önce evde idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı bir gün sonra tekrar test yaptım tek çizgi çıktı dünde beri ara ara hafif kahverengi leke geliyor bu durumu yaşıyan varmı acaba dönüş yaparsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…