Kızlar yerleşme kanaması mı

İnaşallah hamilesinizdir güzel haberleriniz bekliyorum aminn :) benim de yarın adet günüm ama 2 gün önce olmam lazım dı 28 günde bir olurum bazen daha da erken yarından sonra yapıcam tesi Allah nasip ederse inşallah bende hamileyimdir aminnnn♥️
Malesef adet oldum bugün. Nasip diyelim.. inşallah sizin olur 🤲🌸

Malesef adet oldum bugün. Nasip diyelim.. inşallah sizin olur 🤲🌸
Canım benim hayırlısı Rabbim inşallah en kısa zaman da nasip etsin sana bana ve isteyen herkese o güzel canını sıkma hiç :) benim de yarın adet günüm genelde hep 2 gün önce olurum olmadım yarın da olmazsam testi deneyeceğim bakalım

Canım benim hayırlısı Rabbim inşallah en kısa zaman da nasip etsin sana bana ve isteyen herkese o güzel canını sıkma hiç :) benim de yarın adet günüm genelde hep 2 gün önce olurum olmadım yarın da olmazsam testi deneyeceğim bakalım
Yok takılmadım ama bu ay çok umutlanmistim hayırlısı değilmis demek ki .. normalde benim troitlerim çok hızlı çalıştığı için çocuk yapmak yasakti şuan normale dönünce doktor yapabilirsin demişti. Onun heyecanı vardı üzerimde sanırım bu yüzden çok umutlandım. Neyse nasip.. inşallah senin olur ama bunu tüm kalbimle diliyorum tabii isteyen herkesin de olur inşallah 🤲 bana da haber ver de mutluluğunu beraber paylaşalım güzel haberini bekliyorum 🤲🌸

Yok takılmadım ama bu ay çok umutlanmistim hayırlısı değilmis demek ki .. normalde benim troitlerim çok hızlı çalıştığı için çocuk yapmak yasakti şuan normale dönünce doktor yapabilirsin demişti. Onun heyecanı vardı üzerimde sanırım bu yüzden çok umutlandım. Neyse nasip.. inşallah senin olur ama bunu tüm kalbimle diliyorum tabii isteyen herkesin de olur inşallah 🤲 bana da haber ver de mutluluğunu beraber paylaşalım güzel haberini bekliyorum 🤲🌸
Canım benim tabiki söylerim inşallah bir şey vardır da söylerim 🥰🥰

Canım hamileymişim haber ver demiştin haber veryim dedim Allah sana da nasip etsin inşalllaahhhhh aminnn 😍

Kızlar 28 günde bir adet görüyorum ayın 23 de tam 30 gün oluyor geçen ay 23 de olmuştum bu sabah kalktım adet sancısı gibi ağrım vardı kesin oldum dedim sonra çok afedersiniz peçeteye silince çok çok hafif pembe çok açık bi pembe kan geldi aradan biraz geçti baktım bşşey yoktu biraz önce yine baktım çok çok açık pembe sarı karışımı bi akıntı gördüm ama sadece peçeteye silince geliyor bu ay ilk defa yumurtlama dönemlerini değerlendirdim ve benim normalde adetim gelemden önce baya bellli bir pembe kan gelir sonra da olurum zaten asla kesilmez hele ki ağrım hiç kesilmez şuan ara ara kasıklarım ağrıyıp 1 dakikada falan geçiyor
Adet oldun mu sonuç nedirb

Sağlıkla kucağına alirsin inşallah belirtilerin nelerdi acaba
Çok teşekkür ederim bildiğin adet sancısı çektim ama hastalanmadım göğüsümün etrafında pütürcükler çıktı her zaman günü gününe olurum bu sefer bir gün geçti bende yaptım pozitif öğrendikten sonra miğde bulantım ağrım oldu bi hafta sürdü sonra geçti şükür

Çok teşekkür ederim bildiğin adet sancısı çektim ama hastalanmadım göğüsümün etrafında pütürcükler çıktı her zaman günü gününe olurum bu sefer bir gün geçti bende yaptım pozitif öğrendikten sonra miğde bulantım ağrım oldu bi hafta sürdü sonra geçti şükür
Akıntım oldu hep sarı bir de bi kaç defa ani baş dönmesi yaşadım o beni şüphelendirdi

Back
X