Kızlar yerleşme lekesi nasıl olur acaba

Ben de beş gündür vajinal fitil kullanıyorum dün kanamam oldu ama az mıltarda adetime de üç gün var neden olmuş olabilir

Akıntı gibi ama pespembe renkte bir akıntı pıhtı yada kırmızı bir leke olmuyor . Yumurtlama akıntısının toz pembe renkteki halini düşün

benim 4 hamileliğimde geldi,ilk üçünde hafif kahvrengi leke geldi.en sonuncusunda bir gün arayla hafif kırmızı pıhtı gelmişti adet oluyorum sanmıştım

Bence yerlesme kanamasi kisiden kisye deyisiyor kimi insada hic olmuyor
Ben ilk hamileliğimde de(düşük yaşadım) bu hamileliğimde de yaşamadım mesela yerleşme kanaması anlaşılması zor bişey çünkü adete 2 3 gün kala oluyor ve adet başlangıcı gelen lekeyle çok karıştırılıyor. Yani bir kez başa gelmediyse ayırt etmek zor

Bende sadece bir kere silince gelen çok küçük nokta kadar pembe lekelenme olmuştu iç çamaşırımı kirletmemisti bile ama herkesin ki farklı olabilir

Adet olacağım gün kahverengi pembe arasi bir renk geldi 3 gün kadar sürdü ben öncesinde test yapmasam adet zannederdim.Ilk gebeligimde ise 5 haftalıkken olmuştu o da kahverengi pembe arasi bir renkti benim hamileliklerimde oluyor lekelenme ya

Mart ayinda kahverengi geldi yerlesme kanamasi denildi dusuk yaptim kimyasal ayirt edilmesi gercekten zor ihmal edilecek birseyde deyil

Back
X