Kizlar yerlesme mi adetmi yardim lutfen

Ebruelaalya

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mart 2021
66
9
36
32
Hepinize oncelikle merhaba araniza yeni katildim sayenizde okuduklarimla hep umit ettim bir sorum olucak size adet gunum 15 martti fakat 13 martta hafif kahreverengi lekelenmem geldi ped dolmayacak sekilde ve ara sira hafif kirmizimsi hafif pembemsi ve camur rengine dondu bu bole tam 3gun surdu 16 martta bitti bu nedir adetmi yerlesmemi testler hep negatif 2gun once kan verdim 1.20 belirtilerin bir kaci mevcut bu sekilde olup hamile olan varmi ( dpgum kontrol hapini gecen ay biraktim )

Canım öncelikle rabbim gönlüne göre versin aynı durum başıma geldi reglim bitti 5 gün kahverengi az az akıntıyla gezdim en sonunda hastaneye gittim ve doktor kimyasal gebelik geçirmissin dedi bi git istersen bende test yaptırdım çıkması kan testinde beta yüksek çıktı kesin hamileyim dedim ama olmadı 7aylık bi kızım var korkmuştum ama değilmişim yerleşme kanamasıda olabilir başımdan geçtiği için yazmak istedim ama sen yinelese bi doktora gözük derim

Canim tesekkur ediyorum ❤ cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…