Yarın adet günüm bekliyorumTam adet tarihini bekleyin net bir şey diyemeyiz ki, acaba yumurtlama kanaması varmış öyle bir şey mi oldu
Ay gerçekten mi benim kafam o kadar karıştı ki, kimisi diyor yerleşme bir iki gün sürer kimisinki günler sürmüş allak bullak oldumBenimde aynı olmuştu ordan anlamıştım hamile olduğumu erken hamilelik testleri oluyor istersen bi dene onda gözükür hamileysen
Hiç kalbini yorma inşallah hamilesindir rabbim hayırlısıyla olmasını nasip etsinAy gerçekten mi benim kafam o kadar karıştı ki, kimisi diyor yerleşme bir iki gün sürer kimisinki günler sürmüş allak bullak oldum
Allah razı olsun çok teşekkür ederimHiç kalbini yorma inşallah hamilesindir rabbim hayırlısıyla olmasını nasip etsin
Merhaba sonuç ne oldu bende adetim biteli 16 gün oldu bugün hayatımda ilk defa pembe kahve rengi bir akıntı gibi lekelenme oldu gebelik istiyorum merak ettimAllah razı olsun çok teşekkür ederim
Hayır hala gebe değilim vücudum saçmalamaya başladı ara lekeler vs, hiç düşünmeyin sadece adet gününüzü bekleyin derim yumurtlama ile ilgili leke de olabilirMerhaba sonuç ne oldu bende adetim biteli 16 gün oldu bugün hayatımda ilk defa pembe kahve rengi bir akıntı gibi lekelenme oldu gebelik istiyorum merak ettim
Evet yumurtlama kanaması oldu galiba kan verdim çıkmadı. Bir yıllık evliyim kaç doktora gittim hiçbir sorun yok bir kere kimyasal gebelik geçirdim 3 ay önce ondan sonra da vücudum anormalleşti adet günüm vs bozuldu düzeniHayır hala gebe değilim vücudum saçmalamaya başladı ara lekeler vs, hiç düşünmeyin sadece adet gününüzü bekleyin derim yumurtlama ile ilgili leke de olabilir
Amin inşallahEvet yumurtlama kanaması oldu galiba kan verdim çıkmadı. Bir yıllık evliyim kaç doktora gittim hiçbir sorun yok bir kere kimyasal gebelik geçirdim 3 ay önce ondan sonra da vücudum anormalleşti adet günüm vs bozuldu düzeni
Rabbim kucagımızı boş bırakmasın