Kızlar yıne acıl bır soru.... Bunu yasayan var mı??

kkbr

Bebisimi bekliyorum...
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
106
2
296
selam kizlar. Ben 27 haftalik hamileyim. Arada bebis alttan tekmeliyodu tuhaf bisey hissediyodum ama bugun daha farkli bisey oluyo. Sanki bebis alttan cikmak istiyo gibi rahim boslugumda bi hareketlilik bi batma hissediyorum. Yani anlatilacak gibi degil aslinda ama yasayan varsa mutlaka anliycaktir. Cok tedirgin oluyorum sanki bebegin ayagi hemen rahim boslugunda gibi... oradan cikiverecek gibi...Daha dun gittim kontrole ama burada ultrasonla bakmadiklari icin disardan bakip hersey normal dediler... Ne bu ya?? Nolur tecrubeli anneler yardim...

cnm benim hiççç korkma.çok normal bi durum.ben o kadar çok yaşadımki.zaten biliyosun benimki hep ters pozisyondaydı yani kafası yukarda ayakları aşağıda.bitürlü dönemedide.bende hep dalga geçerdim kapıyı çok zorluyo çıktı çıkacak diye:)) her iki günde birde doktora girip ultrasona girmiştim.hatta hatırlarsan şule hanıma gittiğimizde onada sormuştum bu durumu.yani herşey yolunda sadece pozisyonu sebebiyle aşağıda bi zorluk hissediyosun seninki normal pozisyonuna döner ama merak etme.buda herşeyin yolunda olduğunu gösteriyo.tatlı yeğenim annesinin karnında yaramazlık yapıyo sadece merak etme

Insallah canim benim ya... Cok korktum erken dogum belirtisi olabilirmi diye Icimi rahatlattin Allah razi olsun... Burdada ultrasonla bakmadiklari icin nasil durdugunuda bilmiyorum... Teknolojinin bukadar gelistigi bi ulkede ultrason ne buyuk problem ya anlamadik gitti :) Bu arada sana ozelden cevap veremedim 100 mesaj yazmam gerekiyomus. O yuzden belki okuyabilirsin diye faceden cevap yazdim.... Dua et halasi bizlere :) Muck muck optuk senide minik kuzularida :)

evet cnm facede msjını gördümde cevap yazacakken bebişler huysuzluk yaptı.yiğit faranjit oldu antibiyotik kullanıyorum seyitte dş çıkarıyo iki dişi aynı anda patlamış çok ağrısı var çokkk huysuz bebişte malesef kolik bebekmiş.yani sürekli hiç geçmeyen gaz ağrıları yaşıyo özellikle akşam 18.00 de bi başlıyo artık 23-24 e kadar hiçç susmaksızın çığlık çığlığa alıyo böle bi 4-5 aylık olana kadar ağlarmış snrdan düzeliyolarmış.halimi bi görsen hangisine koşturucağımı hangisiyle uğraşıcağımı şaşırdım.amerikada öle uygulama olduğunu bana burdaki bi kadın doğumcu sölemişti.ben kendisine ayda 4-5 defa herşeyi panik yapıp gitmeye kalkınca kızmıştı bana tartışmıştık böle kafana göre ultrasona giremesssin amerikada olsan ayda sadece bi kere alıyoılar yasak orda fazla ultrasona maruz kalan bebişlerde hiperaktivite sorunu gözleniyomuş onun için yasak konmuş.harbiden seyitte öle hiperaktif bi çocuk bakalım melih nasıl olacak.şimdiden çok aksi ve hareketili büyüyünce hangi abisine benzicek bakalım.umarım kayramızz çook uslu olurda anne babasını üzmez.bugünde annemleri çağpırıcam gelirlerse biliyosun 5 mayıs annemin doğumgünüydü bizde unuttuk annem hatırlattı snrdan çook mahçup olduk esrayla.bugün gelirse ona doğumgünü yapmayı düşünüyorum.çookk öpüyorum seni abimi ve kayramı gör.bye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…