kızlar yine sonuç negatiff:(((((((((((((((

esel83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
356
2
96
41
İstanbul
arkadaşlar desteklerinizi bekliyorum sonuç yine negatif ama durmak yok yola devam dualarınızı bekliyorumsenağlamasenağlamasenağlama

tatlım üzülmemeye çalışalım, allah hayırlısını versin. belki onlar gelmeleri gereken zamanı biliyorlar ama biz bilmiyoruz henüz. pes etmek yoookk , bi kere anladık zaten bunun uzun soluklu maraton olduğüunu, allah kuvvet versin hepimize !

Canım Allah yardımcın olsun, çok zor...ümidini kaybetme herseferinde biraz daha yaklaştığını düşün... sevgiler

canım sana şuanda üzülme demek boş biliyorum ama dediğin gibi bizler mucizelerimize kavuşuncaya dek durmak yok arkadaşım.demekki hayırlı olan böyleydi ki allah böylesini uygun gördü.inşallah en kısa zamanda sende bende isteyen herkezde allahın izniyle bebeğini kucağına alacak canım.:teselli:

arkadaşlarım çok teşekkür ediyorum hepimiz birbirimiz için duacıyız inş. birgün bi sayfada bizim tüp bebeklerimiz arkadaş olurlar cok mu uzak bi hayallll:)))))))))))))))))):roflol::roflol:

çocugu olmayanlar uzulmeyın benimde 5 bucuk yıl olmadı kuranı kerımde meryem suresı var 41 gun onu okuyorsunuz bıtınce 3 gun oruç tutuluyo adet gorunce nıyetıne baskası okuyo daha sonra tekrar sız okuyun benım o sekilde oldu ve 3 arkadasımında oldu darısı sıze

bence diil :) bebişler geldiğinde onlar için de bir başlık açarız olur biter hihoyyyt

canım hakkında hayırlısı buymus kısmetten ötesine gecilmez inş. bundan sonra cok güzel hayırlı haberler vermen dilegiyle

Canımm Allah tekrar ayağa kalkacak ve mücadele edecek gücü de verecektir. Kaldı ki sen pes etmemişsin. Yola devam durmak yok diyorsun. Helal olsun sana. İnşallah bebeklerin de bu azmi görecek ve sana gelecekler Allahın izniyle. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

çocugu olmayanlar uzulmeyın benimde 5 bucuk yıl olmadı kuranı kerımde meryem suresı var 41 gun onu okuyorsunuz bıtınce 3 gun oruç tutuluyo adet gorunce nıyetıne baskası okuyo daha sonra tekrar sız okuyun benım o sekilde oldu ve 3 arkadasımında oldu darısı sıze

sizdeki sorun neydi acaba? meryem suresi ile ilgili duymuştum ben de. bi de türkçe mealini mi yoksa arapçasını mı okumak gerekir?

teşekkür ederim cnm napıyım pes etmekle olacak iş değil valla rabbim sabrımızı deneyip mükafatını verecek inşallah.sen ne durumdasın canm tedavimi hamilelikmi

teşekkür ederim cnm pes etmekle olacak iş değil valla rabbim sabrımızı deniyo sen ne durumdasın cnm:roflol:

Back
X