Hayir yillar önce ben ondan vazgecmedim.Ben onunda bana karsi bos olmadigini dusunuyordum yani öyle seziyordum.Ama adamin sevgilisi vardi.Ama adamin ciddi oldugunu sanmiyordum.Sanki öyle sadece biriyle takiliyor cikiyor givi hali vardi.Bende zaten o zamanlar 15-16 yasindaydim zaten birsey yasansaydi bile uzun süreli olmazdi.Ben özgur ve esnek bir yapiya sahip bir insanim ama o hep kontrölcu,kurdugu duzenin disina cikmaktan rahatsiz olan bir insan.Zaten ben bu yuzden ögretmen konusuna kafayi taktim.Cunku adam bir yandan bana karsilik veriyor gibi duruyordu bir taraftan yok ben bir ögretmenim söyle böyle yapmam diyordu.Kuralci bir kisilige sahip bir insandi.Israr edince kizincada bana kiziyordu.Neden anlamiyorsun ben böyle biriyim diyordu.Ama iyiki birsey yasanmamis ama dogru söyluyorsun bu yolunu bulup gidicem yanina.Eger nisanli evli fln degilse sansimi denerim.Bana yillar önce ettigi laflari etmiceni umuyorum artik nasil olsa yillar gecmis.Artik ne o okulda ögretmen nede ben ögrenci.Böyle seyler kader kismet isi aslinda,kaderde varsa zaten olacagina varir olur bu is.