Kızlar yorumlarınızı esirgemeyin,cidden cok Kötüyüm :(

bella-donna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
2.785
3.607
208
Selam kızlar, yorumlarınıza ihtiyacım var hemde cok :'(
Gecen nisanlimla sanırım bitti ama daha ailelerin haberi yok diye yazmıştım buraya.sonrasinda annesi ve kardesi aradılar,kardesi sabretmem gerektigini,abisinin pisman olduğunu falan söyledi.ben bugun mesaj attım nişanlıma dedim annenlere söyle yüzüğü ve eşyaları alsınlar dedim.ben, ya bak benim kafam karisik biraz bekle diye bisey beklerken,bana,tamam babam Türkiye'den yarin gelecek,ben onu bekliyordum,ister sen ara,istersen ben soyleyim istemediğimi diye yazdı.annemgile söyledim tabi onlar önceki konuştuklarımızı falan bilmiyolar,tabi biz sana dedik bak gördünmü seni cok seviyordu,hani canını verirdi senin icin,hani vazgeçmezdi,sende onun yüzünden kendini rezil ettin,küçük düşürdün dediler...haklılar aslinda,ben hep onun benden hic vazgeçmiyceni savunarak ailemi ikna etmiştim.simdi vazgeçen o oldu,ama insanın disından bakınca adam olup olmadıgı yazmıyor ki,ben nerden bileyim böyle adi biri olacağını.nefret ediyorum ondan tabi kendimden de.neden güvendin diyorum kendime,neden adam degeri verdin... :'( toparlanmistim ama tekrar yıkıldım. Ben bunlari haketmedim, tek dileğim su mübarek gün, Allah onun yüzünü güldürmesin, baktığı heryerde beni hatırlasın,adiligini unutmasın.benim yüzümü aileme,cevreme kara çıkardı.bastan beri söylüyorum,bana yapacağın en büyük kötülük aileme yüzümü kara çıkarmandir diye.Allah korusun olurmu hic diyordu,nasil inandım ya kendime cok kızıyorum.birdaha nasil güveneyim ben baskasina

canım ya çok üzüldüm ne olur kendini çok üzme,umut verip güven aşılayarak yarı yolda bıraktığın kişinin gönül sadakasını iki dünyada da ödeyemezsin demiş peygamber efendimiz,o seni yarı yolda bırakmış,böyle en ufak zorlukta vazgeçecekse hiç olmasın daha iyi, gör bak sonunda kazanan, mutlu olan sen olacaksın,gene de kızgınlıkla hareket etme, kötü söz söyleme ne ona ne ailesine, sakin ol hayırlısıysa inş barışırsınız mutlu bir yuvanız olur,nasibindeki oysa tüm dünya karşı çıksa gene de olur ,nasibinde yoksa ne yapsan fayda etmez

ne yazsam acın dinmez biliyorum. oyüzden hakkında hayırlısını diliyorum. bu mübarek günde RABBİMDe senin yüzünü güldürür inşallah. o kapınaa gelirse sen kabul etmessn inşallah. bilirim aileye karşı mahcup kalmanın ne oldugunu ve ne hissettiginide bilirim. güveniyosun aileni karşına alıyosun ama 5 para etmezmiş sonradan anlıyosun. toparlaa kendini üzüldügünü bilmesn sevinmesinn. dik dur ailene karşıdaa. sen yanlış bişe yapmadın sevdn sadec o anlamadı okadr. lütfen yıptarma kendini.bugun kandil ellerini bol bol aç Rabbime. hayırlısı hakkında...

canım ya çok üzüldüm ne olur kendini çok üzme,umut verip güven aşılayarak yarı yolda bıraktığın kişinin gönül sadakasını iki dünyada da ödeyemezsin demiş peygamber efendimiz,o seni yarı yolda bırakmış,böyle en ufak zorlukta vazgeçecekse hiç olmasın daha iyi, gör bak sonunda kazanan, mutlu olan sen olacaksın,gene de kızgınlıkla hareket etme, kötü söz söyleme ne ona ne ailesine, sakin ol hayırlısıysa inş barışırsınız mutlu bir yuvanız olur,nasibindeki oysa tüm dünya karşı çıksa gene de olur ,nasibinde yoksa ne yapsan fayda etmez

Ailesine bisey diyemem zaten canim ama artik onunla olmaz sanırım.yüzünü bile görmek istemiorum,nefrete dönüştü resmen içimdeki ask,sevgi.benim ne sucum vardi da,bana güven verip sonra vazgeçti ustelik peşimden kosan aileme yalvaran oydu.aramizda en ufak bir kavga bile yokken böyle yapması cok zoruma gitti.gercekten veremez gonul sadakamı,hakkimi da helal etmiorum zaten.hayatima zorla girdi,kabul ettirdi kendisini,sonra ben yapamıyorum diyerek gitti.buda benim imtihanim sanırım, biraz ağır bir imtihan ama en kısa zamanda atlatirim inşallah :(

ne yazsam acın dinmez biliyorum. oyüzden hakkında hayırlısını diliyorum. bu mübarek günde RABBİMDe senin yüzünü güldürür inşallah. o kapınaa gelirse sen kabul etmessn inşallah. bilirim aileye karşı mahcup kalmanın ne oldugunu ve ne hissettiginide bilirim. güveniyosun aileni karşına alıyosun ama 5 para etmezmiş sonradan anlıyosun. toparlaa kendini üzüldügünü bilmesn sevinmesinn. dik dur ailene karşıdaa. sen yanlış bişe yapmadın sevdn sadec o anlamadı okadr. lütfen yıptarma kendini.bugun kandil ellerini bol bol aç Rabbime. hayırlısı hakkında...

Cok teşekkür ederim canim amin Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.hayatimda en nefret ettigim duygu mahcup olmaktır.beni haksiz yere mahcup etti ya, guzel Rabbim su kandil günü onu nasil biliyorsa öyle yapsın.dik durmaya calisiorum,güçlü duruyorum ama cok duygusalim zaten biryere kadar dayanabiliyorum.kapima gelse zaten kabul etmem,birdaha yasarsam aynı şeyi bu sefer hayatım boyunca toparlanamam

Cok teşekkür ederim canim amin Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.hayatimda en nefret ettigim duygu mahcup olmaktır.beni haksiz yere mahcup etti ya, guzel Rabbim su kandil günü onu nasil biliyorsa öyle yapsın.dik durmaya calisiorum,güçlü duruyorum ama cok duygusalim zaten biryere kadar dayanabiliyorum.kapima gelse zaten kabul etmem,birdaha yasarsam aynı şeyi bu sefer hayatım boyunca toparlanamam

ahh kıyamam yaa :(((( sınanıyosun rabbim tarafından oyüzden ona sıgın Allaha havale et. böyle şeyleri duydukca erkeklerden sogumaya başladımm.:(

insanlar o kadar kötü ki artık inanamıyorum...bende buna benzer bişi yaşadım 2 haftadır toparlanamıyorum

aynen nerye gidiyo dünyaa bakıyorumda insan en yakın bildigine bile güvenemicekse kime güvencek???? :( çok üzücü bi olay. kimse kimseya katlanmıyo artık oyüzdende yuvalar bozuluyo hemen . azcık sıkıntıya gelmiyoruz.

ahh kıyamam yaa :(((( sınanıyosun rabbim tarafından oyüzden ona sıgın Allaha havale et. böyle şeyleri duydukca erkeklerden sogumaya başladımm.:(

Zaten bende ona havale ettim baska elimden bisey gelmiyor canim :(( bende soğumaya başladım gercekten, o kadar deger veriyosun 3 günlük dünya mutluluk ve huzurdan baska ne ister ki insan.deger verdikce senin degerin düşüyor,sonuc hüsran ve hayal kırıklığı......

Zaten bende ona havale ettim baska elimden bisey gelmiyor canim :(( bende soğumaya başladım gercekten, o kadar deger veriyosun 3 günlük dünya mutluluk ve huzurdan baska ne ister ki insan.deger verdikce senin degerin düşüyor,sonuc hüsran ve hayal kırıklığı......

ben bu sitede ne ögrendm biliyomusun. ''sen kendine deger vermessen kimse sana deger vermez'' gerçekden öylee. herşeyi altan alırız herşeylerine katlanırız. hiçmişiz gibi görürler. üzülmee boşver o seni kaybetti unutmaaa..! deymez gözyaşlarınaa.hasta olursun sonraa canım... dikkat et.

Ah canım benim kıyamam sana ya. Sen beddua verme, Allah'ından bulsun o. Rabbim karşına seni gerçekten seven ve ailene karşı yüzünü kara çıkarmayan insanlarla karşılaştırsın.

ben bu sitede ne ögrendm biliyomusun. ''sen kendine deger vermessen kimse sana deger vermez'' gerçekden öylee. herşeyi altan alırız herşeylerine katlanırız. hiçmişiz gibi görürler. üzülmee boşver o seni kaybetti unutmaaa..! deymez gözyaşlarınaa.hasta olursun sonraa canım... dikkat et.

Haklisin değmiyor ama insanın elinde degil iste.ben evde neler yasıyorum kimse bilmiyor o sinirle hayal kırıklığıyla görümceme mesaj attım dedim abinin yaptıgı resmen adilik kendi nefsi icin beni harcadı falan diye.suclu ben oldum.en zor zamanında yanında olmadıktan sonra hic olmasam daha iyimis.karakterimi belli etmisim,terbiyesizlik yapmisim falan.en zor zamanında beni istemediğini,aslinda hic sevmediğini söyleyen bir insana ben ne yapabilirim ki?kafam kazan gibi ya sınavlarım var ve ben hic bisey yapamıyorum...

Ah canım benim kıyamam sana ya. Sen beddua verme, Allah'ından bulsun o. Rabbim karşına seni gerçekten seven ve ailene karşı yüzünü kara çıkarmayan insanlarla karşılaştırsın.

Bende sevmem bedduayi ama o Kadar canim yandi ki,Bide suclu oldum ben. Amin canim Allah kıymet bilenlerle karşılaştırsın herkesi

Haklisin değmiyor ama insanın elinde degil iste.ben evde neler yasıyorum kimse bilmiyor o sinirle hayal kırıklığıyla görümceme mesaj attım dedim abinin yaptıgı resmen adilik kendi nefsi icin beni harcadı falan diye.suclu ben oldum.en zor zamanında yanında olmadıktan sonra hic olmasam daha iyimis.karakterimi belli etmisim,terbiyesizlik yapmisim falan.en zor zamanında beni istemediğini,aslinda hic sevmediğini söyleyen bir insana ben ne yapabilirim ki?kafam kazan gibi ya sınavlarım var ve ben hic bisey yapamıyorum...

offf yüregimi yaktı sözlern yaaa nolcak peki üzülünce eline ne geçcek . belkide sonra iyiki diceksn . lütfen toparlan .. neden ayrıldınız peki?? belli bi nedeni varmı

Gecicek canim gececek, bir gun iyiki bitmis bile diyeceksin.
Nisanlilik donemini sana zehir eden, evlenince kim bilir nasil eziyet eder..

Bende onu diyorum, nisanliyken biz kıpır kıpır olmamız lazım.etrafimda duyuyorum Nişanlımla şuraya gittik buraya gittik.gecen o kadar problem varken gönlü olsun diye yemeğe çıkalım mı canim dedim, o bana beni istemediğini söylemesine rağmen.bana cevap bile vermedi.olur veya olmaz yaz en azından,adam yerine koyup yazmadı bile.cok zoruma gitti her söylediği şeyi yuttum.simdi de kardesi sen karakterini belli ettin tamam ya olmazsa olmasın zorlamı dedi.ve bu insan benim yakın arkadasim,o cok dokundu bana :(

Bende onu diyorum, nisanliyken biz kıpır kıpır olmamız lazım.etrafimda duyuyorum Nişanlımla şuraya gittik buraya gittik.gecen o kadar problem varken gönlü olsun diye yemeğe çıkalım mı canim dedim, o bana beni istemediğini söylemesine rağmen.bana cevap bile vermedi.olur veya olmaz yaz en azından,adam yerine koyup yazmadı bile.cok zoruma gitti her söylediği şeyi yuttum.simdi de kardesi sen karakterini belli ettin tamam ya olmazsa olmasın zorlamı dedi.ve bu insan benim yakın arkadasim,o cok dokundu bana :(

Benzer seyleri bende yasadigim icin kendini nasil hissettigini biliyorum. Inan hic uzulme degmez. Pismanda olacak bekle ve seyret.
Bol bol dua et, kendini gelistirmeye bak. Kendini ne zannediyosa, bir gun senin icin onemsizlestigini anladigi zaman ona koyar
senin icin rahat olsun..

kımseye kendınden cok deger vermıyceksın der babam..... sen kendınden cok deger vermıssın ve aslında onu nasıl gormek ıstıyorsan oyle gormussun...ne desek acın azalmaz.. acın artar bıle.. senın kendını kandırılmıs gıbı hıssetmenın pansumanı yok... ınsalara guvenme arkadasım... kımseye guvenme... kardesım dedıgın cıgerınden canımın yarısı dedıgın kalbını parcalar... bırdaha kımseye guvenemem deme.. mutlaka yıne bırıne kayacak gonlun... ınanmak ıstıyeceksın ona... inanacaksında ama bu sefer bazı dersler aldıgın ıcın aılene buyuk sozler soylemeyeceksın..
asla benı bırakmaz dıye bırsey yok... oyle bır yuz ustu bırakır kı elını kolunu koyacak yer bulamazsın... 25 yıllık evlı adamlar donup arkasını gıdıyor daha 3 5 senedır tanıdıgın adam mı gıtmeyecek... aılene asla benı bırakmaz derken neye guvenıyordun ?? sana soyledıgı sozleremııı??
sözler cabuk uçar be tatlım... acıdır ve cok fazla acıtır canını... ınsanoğlu sözlere kanar...
senı asla bırakmam dıye kımse gelecegıne garantı veremez... o anca kaderımızde yazılı kı bunu kımse bılemez...
kader dıyorum bak ıkı ucu acık....
ben yenı evlenıyorm... ben bıle dıyemem kı eşim beni asla bırakıp gıtmez..
bırakıp gıderse kendı kaybeder...benım alnım acık olur...
asla hıcbır ılıskın ıcın aılenı ıkna etmeye calısma...bırak ... karsı taraf senı zaten cok ıstıyorsa agzıyla kus tutar gelır
koyar aılenın onune... ben kızınız ıcın bunları yaptım der...
içinin nasıl yandıgını tahmın edebılıyorum... allahım boyle ınsalarla karsılastırmasın kımseyı

evlendiğinde yarı yolda bıraksaydı birde bunu düşün...çocuğun olmuş olsaydı birde babasız büyüyeceklerdi canım sakın üzme kendini kimse bulunmaz hint kumaşı değil bunu yapan biriyle zaten bir hayat geçmez güven olmazsa hiç birşey olmaz o senin güvenini ve seni kaybetti ..senin alnın açık başın dik ailende durumu anlar gidene de dur denmez sen canını sıkma hayat süprizlerle dolu... kimse senden daha degerli degil... bunu aklından cıkarma iyi olursun umarım..sen geleceğine bak belkide allahın sevdiği kuluydun ve seni bir kötülükten korudu bu güzel günde şükret ve giden için akıttığın gözyaşlarını sil derim

Back
X