• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yorumlarınızı merak ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yokki67

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2020
111
21
48
25
Ahmet 4.sınıf öğrencisi ben ise 3.sınıf öğrencisi ekim ayindayiz okul yeni açıldı sayılır onu hiç tanımıyorum aktif bir insan ve sosyal kulüplerde yer alıyor tesadüfen bana bir belge gerekiyor ve ahmet bana bu belgeyi verebileceğini istersem bir buluşup belge için detaylari konuşalim diyor okeyliyorum ve ilk buluşmamız gerçekleşiyor ben heyecanliyim ve daha çok bağlanıyorum ona o ne hissetti bilmiyorum biz oturup 2-3 saat konuşuyoruz hesabımı ödüyor birlikte durağa yürüyoruz ortak noktalarimiz olduğunu fark ediyoruz daha sonra sohbet whatsapptan devam ediyor daha sonra tekrar yüz yuze görüşmek için kafede buluşuyoruz ve her şeyi konuşuyoruz genel hayatimiz ailelerimiz hakkinda sonra beni motorla yurda bırakıyor romantikti 29 ekimde konsere gidiyoruz konser çıkışı aynı kaptan magnolya yiyoruz her şey çok güzel ama sevgiliyiz de diyemem sonraki günler aramız bir sebepten bozuluyor konuşmak icin buluşuyoruz bana hediyeler almıştı onları bana veriyor sonra sinav haftasi giriyor görüşemiyoruz bir gün beni arıyor ve ilerisini göremediğini bana karşı yoğun duygular hissedemediğini söyleyip bırakıyor pat diye ben çok hayal kırıklığına uğruyorum çünkü ayni zamanda o gün benim biyopsi günümdü. aramızdaki duyguları detayli şekilde yazmadım ama siz bu durumda ne düşünürdünüz

Aklındaki biri varmış sizi reklam arası araya sıkıştırmış gibi. Bu yazılanlar da arkadaş biriyle de yapılabilecek şeyler. Çok da sevgili olmamışsınız anlattıklarınızdan.

Yani düşünecek çok bir şey yok, adam zaten açıklamasını yapmış. Bir kıvılcım varmış, ateşe dönüşmemiş. Seni de yormamış kendini de.

Ekimden beri sen bunu mu düşünüyorsun?

İlerisini görememiş işte bitirmiş. Ne düşünelim? İnsan gibi söylemiş sebebini. Teşekkür eder yoluma bakarım.

İnsan alıntı yapar insafsızlar. Konu uçmuş.
Ahmetle okulda tanışmışlar, ihtiyacı olan bişeyi vermek için ilk kez buluşmuşlar. Sonra bir de 29 ekim konserine gitmişler, çıkışta aynı kaptan keşkül yok yok magnolya kaşıklamışlar. Sonra sınav dönemi girmiş görülememişler. Sonra da ahmet sana karşı yoğun hisler besleyemedim beybi demiş gitmiş.

Bu da diyor ki sizce neden gitti?

Ahmetle okulda tanışmışlar, ihtiyacı olan bişeyi vermek için ilk kez buluşmuşlar. Sonra bir de 29 ekim konserine gitmişler, çıkışta aynı kaptan keşkül yok yok magnolya kaşıklamışlar. Sonra sınav dönemi girmiş görülememişler. Sonra da ahmet sana karşı yoğun hisler besleyemedim beybi demiş gitmiş.

Bu da diyor ki sizce neden gitti?
Allah Allah neden acaba?
Magnolyayı beğenmemiştir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X