kizlar yorumunuz lazimmm;(

missnunu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
2.184
856
248
Gecen hafta biriyle tanistim.gorucu usulu..ben hep konuskan,hareketli,uzunboylu tiplerden hoslanirim.bu yakisikli,boyu cokuzun degil ve sakin bi tip..gorusuyoruz ondan tiksinme ne bilim ters bi elektrik almadim ama biseyde hissetmedim.uni.mezunu ama facete paylasimlarinda 3-5kisi var begenilerinde hep.ona gore daha aktif bi insanim sanirim.isi gucu olan biri ama cevresimi yok bu yasta anlamadim pek..evlenilecek bi tip aslinda evine bagli olabilecek duzgun iyi biri gibi ama erkek diyincede insanin bi cevresi olur diyede dusunuyorum facetemi aktif degil anlamadimda pek..ayy kafam karisik kizlar herkes sakin adam anlayisli olur bi kadin icin onemli bisey sana deger verir,evlilikte erkegin kadina deger vereni makbuldur diyorlar..napmali sizcee...

büyük ihtimalle face ile pek ilgilenmiyordur. buna takılmamanızı tavsiye ederim. yakışıklı demişsiniz. ama etkilenmediyseniz bişe diyemem.

kendimden örnek vereyim sana ;:9:
ben cok sosyalim,esim asosyal ..:24:
ben hiperaktif,esim sakinn :23:
yani denge ki ben öle gördüm :16:
düzgün,dürüst,Allah korkusu varsa :46:

Gecen hafta biriyle tanistim.gorucu usulu..ben hep konuskan,hareketli,uzunboylu tiplerden hoslanirim.bu yakisikli,boyu cokuzun degil ve sakin bi tip..gorusuyoruz ondan tiksinme ne bilim ters bi elektrik almadim ama biseyde hissetmedim.uni.mezunu ama facete paylasimlarinda 3-5kisi var begenilerinde hep.ona gore daha aktif bi insanim sanirim.isi gucu olan biri ama cevresimi yok bu yasta anlamadim pek..evlenilecek bi tip aslinda evine bagli olabilecek duzgun iyi biri gibi ama erkek diyincede insanin bi cevresi olur diyede dusunuyorum facetemi aktif degil anlamadimda pek..ayy kafam karisik kizlar herkes sakin adam anlayisli olur bi kadin icin onemli bisey sana deger verir,evlilikte erkegin kadina deger vereni makbuldur diyorlar..napmali sizcee...

muhtemelen face fazla ilgilenmiyordur
yakışıklı demişsin ama bi şey hissetmedim diyosun
kaç yaşındasınız,o kişi kaç yaşında

canım neden face profiline gore degerlendırıyosun ki.. çok mantıksız..
tanış iyice konuş.. hem çenesi düşük olan erkekler çok ilgi görür evlenince çok krize girersin aynı benim gibi..
sakin birisiymiş ileride tipine değil mantıklı olanına bakıcaksın.. konuş derim :) yani tiksinme falan deme hemen.. :20::20:

Görüştüğünüz insanın çevresinin olup olmamasını yada aktif bir insan olduğunu facesine mi bakarak anlıyacaksınız,benim de facem yok kullanmıyorum gereksiz görüyorum belkide o beyde gereksiz görüyordur,tanışma durumunuz ne şekilde olsa bile elektrik almanız önemli,eğer elektrik almadıysanız görüşmeyi kesin derim,hem sizin için hem de karşı taraf için daha iyi olur.

büyük ihtimalle face ile pek ilgilenmiyordur. buna takılmamanızı tavsiye ederim. yakışıklı demişsiniz. ama etkilenmediyseniz bişe diyemem.

Ters bi elektrik almadim.benim icin eller vs cok onemlidir onun cok hos..ama cok utangac iste biraz rollerimiz farkli gibi olduk o bayan ben erkek gibi ;)

kendimden örnek vereyim sana ;:9:
ben cok sosyalim,esim asosyal ..:24:
ben hiperaktif,esim sakinn :23:
yani denge ki ben öle gördüm :16:
düzgün,dürüst,Allah korkusu varsa :46:

Ayni dediginiz gibi iste..bizde oyleyiz....olur mu sizce bu sekilde bi iliski? Ben sanirim eski erkek arkadasimla kiyasliyorum cok firlamaydi kendisi (ama hayirsiz cikti iste)bu sakin ya alisamadim..

muhtemelen face fazla ilgilenmiyordur
yakışıklı demişsin ama bi şey hissetmedim diyosun
kaç yaşındasınız,o kişi kaç yaşında

Allah icin hos cocuk ama his olmadi simdilik sonra olur mu bilmem? Ben 30 o 35 yaslarindayiz...

Face beğenilerine bakarak mı değerlendiriyorsun tuhaf.
Bence herkesle konuşan yani çevresi pek olmayışı da güzel birşey sana daha çok vakit ayırır hem.
Kendimden örnek veriyim bende facede çok aktiftim ama hayatıma sevgilim girince uzaklaştım faceden oda hiç takılmaz sosyal değildir ama inan böylesi daha huzurlu.

Ayni dediginiz gibi iste..bizde oyleyiz....olur mu sizce bu sekilde bi iliski? Ben sanirim eski erkek arkadasimla kiyasliyorum cok firlamaydi kendisi (ama hayirsiz cikti iste)bu sakin ya alisamadim..

arsızdan sonra iyi gelir bu:9: tabiki sizin bileceğiniz iş :16:
zamana bırakın,tanıyın,zaman geçirin ins.hayırlısı olsun :34:
:34:

canım neden face profiline gore degerlendırıyosun ki.. çok mantıksız..
tanış iyice konuş.. hem çenesi düşük olan erkekler çok ilgi görür evlenince çok krize girersin aynı benim gibi..
sakin birisiymiş ileride tipine değil mantıklı olanına bakıcaksın.. konuş derim :) yani tiksinme falan deme hemen.. :20::20:

Face bu zamanda insanin kisiligini yansitir gibi oldu ya ne bilim ona takildim..haklisiniz ama..ona takilmamali....ilgi konusuna gelince kiskanc biriyim evet boylesiyle kafam rahat olur sanirim ;)

arsızdan sonra iyi gelir bu:9: tabiki sizin bileceğiniz iş :16:
zamana bırakın,tanıyın,zaman geçirin ins.hayırlısı olsun :34:
:34:

;) unutsam bide o arsizi;( saolun yorumunuz icin..tanimaliyim evet bisey kaybetmem sonucta :)

Cok ilginc.. :44: Bir insanı facebooktaki paylasımlarına gelen begenilerinden tanımaya calısıp mantık yürütmek.. Herkes (yani cogu kisi) dürüst,düzgün bir tip ister evlenmek icin kendisi de sakinmis zaten. Birsey hissetmiyormussun karakterleriniz de uymuyorsa ne bosuna vakit kaybet, ne de onu oyala. :20:

Görüştüğünüz insanın çevresinin olup olmamasını yada aktif bir insan olduğunu facesine mi bakarak anlıyacaksınız,benim de facem yok kullanmıyorum gereksiz görüyorum belkide o beyde gereksiz görüyordur,tanışma durumunuz ne şekilde olsa bile elektrik almanız önemli,eğer elektrik almadıysanız görüşmeyi kesin derim,hem sizin için hem de karşı taraf için daha iyi olur.

Facete aktif degil sanirim ama bi universite mezunu hemde iyi bi uni.olunca hic mi arkadasi olmaz dedim kendimce..erkekler daha bi kullanmiyor ama evet..elektrige gelince sonradan olur mu bilemedim bikac kez gorustuk..telde konusuyoruz yarinda goruscez ama bilemedim ters biseyin olmamasida bisey benim acimdan cunku simdiye coktan gorusmeyi kesmistim ;)

Cok sessiz biri hoslanmadim desen anlarim da, feyste 3-5 begeni aliyo, asosyalmi demeni 30 yasinda bi kadina uygun bulmadim. Cok cocukca.. Feyste begeni sayisina gore bi insani nitelendirmek? Ben bi foto koyarim 15-20 begeni alir ki bu ara hic sosyal degilim, insanlardan nefret ediyorum.

Asil soruna gelince.. Ben sonradan seven biriyim. İlk etapta sadece fizige bakarim. Begendiysem taniyarak sevecek seyler bulurum.. Sen kendini tanirsin. Senin icin ilk basta oldu oldu, sonradan olmazsa, adam heyecanlandirmamis seni, uzatma derim..

Face beğenilerine bakarak mı değerlendiriyorsun tuhaf.
Bence herkesle konuşan yani çevresi pek olmayışı da güzel birşey sana daha çok vakit ayırır hem.
Kendimden örnek veriyim bende facede çok aktiftim ama hayatıma sevgilim girince uzaklaştım faceden oda hiç takılmaz sosyal değildir ama inan böylesi daha huzurlu.

Aklima yatti dedikleriniz ;) kafa rahatligi onemli tabi ama bu yastada bi cevresi olmali diye dusunuyorum bilhassa bi erkegin..

Ben yakın arkadaş çevresi baya geniş biriyim.
Yakın dostlarımı saymadım bile.
Tiyatro kursu, ingilizce kursu vs sürekli aktivite de olmaya çalıştım hep.
Ama face'imde sadece 200 kişi ekli ve beğenilerim 5-6dır en fazla.
Ayrıca fotoğraflarımda kapalı. benden başka kimse göremiyor.
Ama asosyalmiyim? hayır :)
O açıdan bakma bence.

Back
X