kizlar yorumunuz lazimmm;(

Kizlar peki bi sorum daha olucak size..birlikteyken iyiyiz ben konu acarsam konusuyor slkmiyorda beni iyi yani ama ben konu acmayinca susup oturuyoruz...peki sizler sakin bi es mi yoksa konuskan hareketli birini mi tercih edersiniz???etrafimdaki herkes cogunlugu evliler sakin adam herzaman bi adim ondedir diyorrr

Etraftan size ne canim? Siz ne isterseniz o olsun. O etraftan konusan evli hanimlar, iliski degil , erkegi sindirerek, dirdirla istediklerini yaptirma politikasi guden hanimlar sanirim. Bir tarafin ezildigi duruma ben acikcasi iliski demem. Evlilik hayatinizi konusmayan etmeyen biriyle gecirmek ister misiniz, siz karar verin.

Ben mesela sessiz sakin adam sevmem, konuskan ,neseli, sen sakrak erkek severim.

Siz etkilenmemissiniz, bence gecin.

Bir de yorum yapmadan gecemicem, okuyunca 20 yasindasiniz sandim, facebook nedir ya? Siz ciddi misiniz? Ergen kizlar gibisiniz, okurken sesli guldum resmen. 30 yasinda bile facebook u bu kadar ciddiye alan insanlar oldugunu bilmiyordum. Benim isim, guzel arkadaslarim, hayatim var; facebook u sadece mesaj ve haberlesme amacli kullanirim mesela. 27 yasindayim bu arada, gecende bir arkadasim, profil resmin gecen seneden kalma, bunca zaman nasil degistirmedin hayret ediyorum, yeni foto koymak istemiyor musun dedi. Ben de dusundum, yani hayattaki dertlerimin arasinda ne profil fotosu, ne de selfie var acikcasi, 1 yildir aklima bile gelmemis. Facebook a kendimin fotolarini koysam ne olacak, millet begense ne olacak, begenmese ne olacak, cinsel aclik cekenlere malzeme saglayacagim sadece. Arkadasimla ayni yastayiz, oldum olasi yuzeysel bir insan oldugunu dusunmusumdur, bu fikrim iyice pekisti o anda. Sarf ettigi cumleyi ve fikrini de cocukca ve sacma sapan buldum. Yediginin ictiginin fotosunu koyma meselesini zaten hicbir zaman anlayamadim. Yani hayat facebbok etrafinda donmuyor herkes icin hanimefendi, siz bu fikrinizi bu adama soyleyin, bakalim bir daha yuzunuze bakar mi? 35 yasinda, olgun, ciddi iliski isteyen bir adam bu cumleleri yazmis biriyle zaten evlenmemeli bence. Adam butun gun calisiyordur zaten, isten gelince ergen cocuklar gibi face de mi takilsin sizi memnun etmek icin?

Bana gore insanlarimiz sosyal medya konusunda iyice tozuttu. Sevgilinle, esinle gecirdigin anlar senindir kardesim, senin mahremindir, neden fotografini cekip millete gosterirsin? Pazar sabahi yaptigi sucuklu yumurtanin resmini cekip "kocişimle pazar sabahı keyfi" diye koyan bile var, oldu olacak kocani cizgili pijamasiyla da cekip koysaydin hatun. Eksi de dalga gecmisler, kocişimle pompiş keyfi diye baslik acmislar. Eksisozluk yazarlarindan hazzetmem ama bu seferki soylediklerine %100 katiliyorum, insan mahremini bu kadar rahatca gozler onune sermemeli bence.

Son düzenleme:
canım neden face profiline gore degerlendırıyosun ki.. çok mantıksız..
tanış iyice konuş.. hem çenesi düşük olan erkekler çok ilgi görür evlenince çok krize girersin aynı benim gibi..
sakin birisiymiş ileride tipine değil mantıklı olanına bakıcaksın.. konuş derim :) yani tiksinme falan deme hemen.. :20::20:

bence de, facedeki hareketlerine göre değerlendirmek çok mantıksız. internet alemi iyice esir etmiş insanları...konu sahibinin anlattıklarına bakılırsa eş adayı oldukça düzgün birine benziyor üstelik, facede paylaşımlarını 3-5 kişiden fazlası beğenmemiş diye adam asosyal mi oluyor.... tam tersi face hesabında bi sürü bayan ekli olsaydı bu adam çapkın mı diyecekti :)))

Etraftan size ne canim? Siz ne isterseniz o olsun. O etraftan konusan evli hanimlar, iliski degil , erkegi sindirerek, dirdirla istediklerini yaptirma politikasi guden hanimlar sanirim. Bir tarafin ezildigi duruma ben acikcasi iliski demem. Evlilik hayatinizi konusmayan etmeyen biriyle gecirmek ister misiniz, siz karar verin.

Ben mesela sessiz sakin adam sevmem, konuskan ,neseli, sen sakrak erkek severim.

Siz etkilenmemissiniz, bence gecin.

Bir de yorum yapmadan gecemicem, okuyunca 20 yasindasiniz sandim, facebook nedir ya? Siz ciddi misiniz? Ergen kizlar gibisiniz, okurken sesli guldum resmen. 30 yasinda bile facebook u bu kadar ciddiye alan insanlar oldugunu bilmiyordum. Benim isim, guzel arkadaslarim, hayatim var; facebook u sadece mesaj ve haberlesme amacli kullanirim mesela. 27 yasindayim bu arada, gecende bir arkadasim, profil resmin gecen seneden kalma, bunca zaman nasil degistirmedin hayret ediyorum, yeni foto koymak istemiyor musun dedi. Ben de dusundum, yani hayattaki dertlerimin arasinda ne profil fotosu, ne de selfie var acikcasi, 1 yildir aklima bile gelmemis. Facebook a kendimin fotolarini koysam ne olacak, millet begense ne olacak, begenmese ne olacak, cinsel aclik cekenlere malzeme saglayacagim sadece. Arkadasimla ayni yastayiz, oldum olasi yuzeysel bir insan oldugunu dusunmusumdur, bu fikrim iyice pekisti o anda. Sarf ettigi cumleyi ve fikrini de cocukca ve sacma sapan buldum. Yediginin ictiginin fotosunu koyma meselesini zaten hicbir zaman anlayamadim. Yani hayat facebbok etrafinda donmuyor herkes icin hanimefendi, siz bu fikrinizi bu adama soyleyin, bakalim bir daha yuzunuze bakar mi? 35 yasinda, olgun, ciddi iliski isteyen bir adam bu cumleleri yazmis biriyle zaten evlenmemeli bence.

tebrik ederim, facebook konusundaki fikirleriniz konusunda sonuna dek katılıyorum. nedir bu facebook tutkusu anlam veremiyorum üstelik bazen çok da görgüsüzce geliyor bilmem ne kafede bilmem şunu yedim içtim diye foto eklemeler ayıp yaa.. en vahimi de yakınlarının ölüm haberlerini veriyorlar faceden ve bu haberi beğenenler oluyor nasıl bi mantık bu anlamıyorum.üstelik o kaybın acısıyla nasıl da facebooka girmeyi düşünebiliyorlar cidden anlamıyorum

bence de, facedeki hareketlerine göre değerlendirmek çok mantıksız. internet alemi iyice esir etmiş insanları...konu sahibinin anlattıklarına bakılırsa eş adayı oldukça düzgün birine benziyor üstelik, facede paylaşımlarını 3-5 kişiden fazlası beğenmemiş diye adam asosyal mi oluyor.... tam tersi face hesabında bi sürü bayan ekli olsaydı bu adam çapkın mı diyecekti :)))

Kadinlara iyilik yaramiyor bence. facebook ilgisini cekmiyor diye adam asosyal oluverdi :53:

Face inde yari ciplak hatunlar ekli , p.c adamlar lazim bize, diger turlusunden anlamiyoruz cunku.

ahahaha konu sahibi kusura bakmasın ama çok güldüm yahu. artık koca seçerken de faceteki beğeni sayısı mı kriter alınıyor.ilahi konu sahibi!yahu evlendikten sonra bi karar alırken de anket mi düzenliyceksiniz? yapmayın Allah aşkına.insanları karakterlerine göre değerlendirin.size yaklaşımına göre,hayata bakışına göre tanımaya çalışın. bakın hem Face in kapanması gündemle.öyle bişey olursa da evliliğinize son mu verceksiniz sizde :1:

Son düzenleme:
Gecen hafta biriyle tanistim.gorucu usulu..ben hep konuskan,hareketli,uzunboylu tiplerden hoslanirim.bu yakisikli,boyu cokuzun degil ve sakin bi tip..gorusuyoruz ondan tiksinme ne bilim ters bi elektrik almadim ama biseyde hissetmedim.uni.mezunu ama facete paylasimlarinda 3-5kisi var begenilerinde hep.ona gore daha aktif bi insanim sanirim.isi gucu olan biri ama cevresimi yok bu yasta anlamadim pek..evlenilecek bi tip aslinda evine bagli olabilecek duzgun iyi biri gibi ama erkek diyincede insanin bi cevresi olur diyede dusunuyorum facetemi aktif degil anlamadimda pek..ayy kafam karisik kizlar herkes sakin adam anlayisli olur bi kadin icin onemli bisey sana deger verir,evlilikte erkegin kadina deger vereni makbuldur diyorlar..napmali sizcee...

Yaw arkadaşım bir kere görüştüğün adamın nasıl anladın evlenilecek bir tip olduğunu. Ya da nerden bildin sessiz sakin asosyal olduğunu? Şu işin sırrını bana da öğretsen. :52:

Konuş görüş, tanı, olur olmaz diye bir söz vermeden önce. Şimdi bu senin mantıkla bakınca, benim Amerika'dan Thailand'a kadar çok sevdiğim bir sürü arkadaşım var, velakin facebook'um yok bile, ne iş o zaman? :24:

konu bana biraz gülünç geldi açıkcası:1: ben 19 yaşındayım ve facebook kullanmıyorum o zaman nişanlım beni direk reddetmeliydi :) sosyal medya ya fazla takılırsa eğer bi erkek o zaman sorun var demektir bence :ssz: eğer olumlu bir elektrik aldıysan hiç düşünme kabul et bence

sonra da bu adam çok çapkın falan diye dert yanardı.. heheh :9:

Asil Face takintili bos isler pesinde olan bir insan olsaydi birak hayir gelmez derdim. Ne varsa bu Face'te bu kadar...

Back
X