Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar ben bu ay o akıntıyı farkedemedim yada kaçırdım uf bekle bekle yok benim gibi farkedemeyen yada kaçıranlar oluyomu ay ne dikkatsizim ya bide yeniyim zaten bi geçen ay takip etmiştim o akıntıyı 2.kez bu ay bakıyorum ama kaçırdım sanırım
yok canlarım onu demiyorum ben hani yumurtlama döneminde uzayan bi akıntı geliyomuş ya ondan bahsediyorum
yokmu arkadaşlar bilen
canım ben de ondan bahsediyorum,bu ay o uzayan akıntı olmadı sanırım yada farketmedim... arada o akıntıyı yakalıyordum ve akıntıdan 16 gün sonra adet oluyordum ama bu ay göremedim
arada yakalıyorum demişsin canım peki yakalayamadığın zamanlarda adetin nasıl oluyo
acaba adetimde gecikmemi olacak diye düşünmeye başladımda
eğer yumurtlama olursa önce beyaz koyu bi mukus gelio arkadaşlar ..ertesi günde çatladıktan sonra şeffaf uzadıkça uzayan kokusuz bi akıntı olur ..işte ogün hamilelik için en uygun gün oluyo ..geçen ay bu akıntı bende de olmadı sanırım ovulasyon olmadı ..
bu bahsettıgınız sey bu ay bende oldu ve bu zaman ıcınde hep ılıskı yasadım sımdı hamıle olma rıskım cokmu fazla ben bunu anlamak ıstıyorum?
giznurcum peki canım adetin normal gününde oldumu geçen ay
eğer yumurtlama olursa önce beyaz koyu bi mukus gelio arkadaşlar ..ertesi günde çatladıktan sonra şeffaf uzadıkça uzayan kokusuz bi akıntı olur ..işte ogün hamilelik için en uygun gün oluyo ..geçen ay bu akıntı bende de olmadı sanırım ovulasyon olmadı ..