- 14 Ekim 2023
- 27
- 11
- 3
- 37
- Konu Sahibi kitapkurduhtc
2 aydir ovulasyonda pik gormeden cizgi siliniyor
neden acaba ? Bir de o günler değerlendirilmesi bile anlamsız değil mi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amh değerine baktirdiniz mi2 aydir ovulasyonda pik gormeden cizgi siliniyorneden acaba ? Bir de o günler değerlendirilmesi bile anlamsız değil mi?
Yok. Aynen öyle. Hatta çatlaması için yeterli olgunluğa erişemiyorsa ilac desteği ile sağlıklı sonuc alınabilir.Eğer pik görmeden siliniyorsa bu yumurtanızın sağlıklı buyumediği ve olgunlasıp çatlama konumuna gelmeden küçüldüğü anlamına gelir diye biliyorum. Eğer polikistik over varsa engelleyebilir belki. Bilmiyorum daha önce bu tarz durumunuz var mı? Bence doktora gidin. Yumurtlama olgun seviyeye gelir ve çatlarsa o gün ondan önceki gün ve sonraki günler. Değerlendirilirse spermler 72 saat canlı kalırmış. Bu da sağlıklı büyüyüp çatlayan yumurtaya sperm gider ve orada döllenir diye biliyorum. Yanlışım da olabilir.
DahaEğer pik görmeden siliniyorsa bu yumurtanızın sağlıklı buyumediği ve olgunlasıp çatlama konumuna gelmeden küçüldüğü anlamına gelir diye biliyorum. Eğer polikistik over varsa engelleyebilir belki. Bilmiyorum daha önce bu tarz durumunuz var mı? Bence doktora gidin. Yumurtlama olgun seviyeye gelir ve çatlarsa o gün ondan önceki gün ve sonraki günler. Değerlendirilirse spermler 72 saat canlı kalırmış. Bu da sağlıklı büyüyüp çatlayan yumurtaya sperm gider ve orada döllenir diye biliyorum. Yanlışım da olabilir.
Anlayamadım
Amh 0.41 çıktı.Yok. Aynen öyle. Hatta çatlaması için yeterli olgunluğa erişemiyorsa ilac desteği ile sağlıklı sonuc alınabilir.
Bence takip edin. Her gün aynı saatte yapmaya çalışın ve testten 2 saat önce sıvı alımını kesinDaha önce ovulasyon kullanmadığım için bilmiorum 2 aydır kullanıyorum hiç göremedim.![]()
Düşük çıkmışAmh 0.41 çıktı.gebeliğe engel değil dedi dr. Ama yumurtlama olmamsi bununla mı alakalı anlamadım.
Evet ona çok dikkat ediyorum. Zaten çok kafaya takıyorum ovulasyon iyice psikolojimi bozdu. Çok teşekkür ederim.Bence takip edin. Her gün aynı saatte yapmaya çalışın ve testten 2 saat önce sıvı alımını kesin
Kafaya takmayın. Takarsanız strese girerseniz olacağı varsa da olmaz.sakin kalın. Bebek için değil keyif için ilerleyinYeni üye oldum arada
Evet ona çok dikkat ediyorum. Zaten çok kafaya takıyorum ovulasyon iyice psikolojimi bozdu. Çok teşekkür ederim.
Aslında tam salıyorum kendimi. Bi hamilelik haberi alınca duygular yine altüst oluyor. Kıskançlık asla değil sadece Cook üzülüyorum. Eşim kadın doğum druna değil psikoloğa gidelim diyo artıkKafaya takmayın. Takarsanız strese girerseniz olacağı varsa da olmaz.sakin kalın. Bebek için değil keyif için ilerleyin
Bende aksine çevremde birinin hamilelik haberini aldığım zaman çok seviniyorum. Ne güzel Rabbim nasip etmiş diyorum. Hiç kendimi düşünmüyorum nedense o an. Tabi farklıyız, uzulebilirsiniz. Bilmiyorum ne kadardır evlisiniz ne kadardır bebek düşünüyorsunuz. Ama unutmayın güzel şeyler bir anda gelir. O yüzden düşünmeyin bence hayatınızı akışında ilerletirken bir bakmışsınız bir melek size tutunmuş :)Aslında tam salıyorum kendimi. Bi hamilelik haberi alınca duygular yine altüst oluyor. Kıskançlık asla değil sadece Cook üzülüyorum. Eşim kadın doğum druna değil psikoloğa gidelim diyo artık![]()
Yok dedim ya bu kıskançlık değil. Zaten haberini aldığım kişiler hep çok sevdiğim insanlar. Hani hayalini kurduğunuz şeyi karşıdan izlerken garip bir hisse kapılirsiniz ya öyle birsey. Elhamdulillah 7 yasinda bi oğlum var Rabbim eksikliğini göstermesin. Oğlum 2 yasinda iken istedik bi tane de kardeşi olsun dedik. O zaten coook istiyor. Ama nasip. Rabbim ol derse olacak inşallah.Bende aksine çevremde birinin hamilelik haberini aldığım zaman çok seviniyorum. Ne güzel Rabbim nasip etmiş diyorum. Hiç kendimi düşünmüyorum nedense o an. Tabi farklıyız, uzulebilirsiniz. Bilmiyorum ne kadardır evlisiniz ne kadardır bebek düşünüyorsunuz. Ama unutmayın güzel şeyler bir anda gelir. O yüzden düşünmeyin bence hayatınızı akışında ilerletirken bir bakmışsınız bir melek size tutunmuş :)
İnşallah Rabbim tez zamanda duânızı kabul eylesinYok dedim ya bu kıskançlık değil. Zaten haberini aldığım kişiler hep çok sevdiğim insanlar. Hani hayalini kurduğunuz şeyi karşıdan izlerken garip bir hisse kapılirsiniz ya öyle birsey. Elhamdulillah 7 yasinda bi oğlum var Rabbim eksikliğini göstermesin. Oğlum 2 yasinda iken istedik bi tane de kardeşi olsun dedik. O zaten coook istiyor. Ama nasip. Rabbim ol derse olacak inşallah.
Amin. Cumlemizinkini insaAllah :)İnşallah Rabbim tez zamanda duânızı kabul eylesin
Baya düşük. Yerinizde olsam tüp bebek merkezine gidip saglam yumurtaları toplattirip dondururum.Amh 0.41 çıktı.gebeliğe engel değil dedi dr. Ama yumurtlama olmamsi bununla mı alakalı anlamadım.
Dondurmak çözüm mü bilemiyorum... pazartesi randevum var bakalım. Ona göre bi yol cizicem kendime inş.Baya düşük. Yerinizde olsam tüp bebek merkezine gidip saglam yumurtaları toplattirip dondururum.
Normal kadın doğumlar değil prof lara gidip muayene olmanızda fayda var.
Bebeği takıntı haline getirdiğin sürece ne yazikki gebelik oluşmaz. Kafanız rahat şekilde ilerlemenizi gerekli.
Kadin yumurtası zamana geçtikçe azalir ve tedavilerle ilaclarla artmaz. Biterse biter. Tüm bebek zamanında 14 yaşında bekar bi hastaya denk geldim. Kızda sağlık sorunları varmış ve ailesi ileride evlenir çocuk sahibi olmak ister diye o yaşta yumurta dondurdular.Dondurmak çözüm mü bilemiyorum... pazartesi randevum var bakalım. Ona göre bi yol cizicem kendime inş.