kızlar kafam cok karısık aşılama için mesela devlatte yada özelde yaptırmak farkeder mi bılmıyorum..vaktım var calışmıyorumda o yüzden acelem olmadıgı için zeynep kamilin cok tecrübeli bır hastane oldugunu düşünüp orada aşılama düşünüyorum..birde özelde aşılama yaptırırsan devlet o aşılamayı saymıyor tüp bebek raporu için.
ama medicana da da ömer faruk vanlıoğlu var çok övüyorlar,birde sonucta zeynep kamıle göre imkanları teknolojılerı daha yeni oldugundan ve daha cok ılgılendıklerınden ne yapacagımı bılmiyorum düşüncelerinizi almak ıstıyorum.
kızlar kafam cok karısık aşılama için mesela devlatte yada özelde yaptırmak farkeder mi bılmıyorum..vaktım var calışmıyorumda o yüzden acelem olmadıgı için zeynep kamilin cok tecrübeli bır hastane oldugunu düşünüp orada aşılama düşünüyorum..birde özelde aşılama yaptırırsan devlet o aşılamayı saymıyor tüp bebek raporu için.
ama medicana da da ömer faruk vanlıoğlu var çok övüyorlar,birde sonucta zeynep kamıle göre imkanları teknolojılerı daha yeni oldugundan ve daha cok ılgılendıklerınden ne yapacagımı bılmiyorum düşüncelerinizi almak ıstıyorum.
Bende z.k deyim suanda o dedigin doktorada gitmisligim var ama neden cok edeyimki aza ve bu konuda cokta i olan bi hastaneyken z.k. sonucta yasin gence sorun cok buyuk degilse istedigin yerle basla tedaviye begenmessen degistirsin
Canım neden cok vereyimki para mı demek istedin tam anlayamadım.zeynep kamilden memnunmusun peki siz aşılama yaptırdınızmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?