• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar zeynep kamilde mi aşılama olsam medicana da mı?? sizce aşılama farkedermi?

Minel_ask

Previously lilla
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
3.326
3.799
333
kızlar kafam cok karısık aşılama için mesela devlatte yada özelde yaptırmak farkeder mi bılmıyorum..vaktım var calışmıyorumda o yüzden acelem olmadıgı için zeynep kamilin cok tecrübeli bır hastane oldugunu düşünüp orada aşılama düşünüyorum..birde özelde aşılama yaptırırsan devlet o aşılamayı saymıyor tüp bebek raporu için.
ama medicana da da ömer faruk vanlıoğlu var çok övüyorlar,birde sonucta zeynep kamıle göre imkanları teknolojılerı daha yeni oldugundan ve daha cok ılgılendıklerınden ne yapacagımı bılmiyorum düşüncelerinizi almak ıstıyorum.

kızlar kafam cok karısık aşılama için mesela devlatte yada özelde yaptırmak farkeder mi bılmıyorum..vaktım var calışmıyorumda o yüzden acelem olmadıgı için zeynep kamilin cok tecrübeli bır hastane oldugunu düşünüp orada aşılama düşünüyorum..birde özelde aşılama yaptırırsan devlet o aşılamayı saymıyor tüp bebek raporu için.
ama medicana da da ömer faruk vanlıoğlu var çok övüyorlar,birde sonucta zeynep kamıle göre imkanları teknolojılerı daha yeni oldugundan ve daha cok ılgılendıklerınden ne yapacagımı bılmiyorum düşüncelerinizi almak ıstıyorum.

Cnim asilamada yer bence cok farketmiyo nasipte varsa her yerde tutuyo :)

tesekkür ederim canım cevabın için eger öyleyse devlette yaptırabılırım cnm.

Bende z.k deyim suanda o dedigin doktorada gitmisligim var ama neden cok edeyimki aza ve bu konuda cokta i olan bi hastaneyken z.k. sonucta yasin gence sorun cok buyuk degilse istedigin yerle basla tedaviye begenmessen degistirsin

Bende z.k deyim suanda o dedigin doktorada gitmisligim var ama neden cok edeyimki aza ve bu konuda cokta i olan bi hastaneyken z.k. sonucta yasin gence sorun cok buyuk degilse istedigin yerle basla tedaviye begenmessen degistirsin

Canım neden cok vereyimki para mı demek istedin tam anlayamadım.zeynep kamilden memnunmusun peki siz aşılama yaptırdınızmu?

Canım neden cok vereyimki para mı demek istedin tam anlayamadım.zeynep kamilden memnunmusun peki siz aşılama yaptırdınızmu?

Yok henuz igne asamasindayim suanda hastaneden bi sikayetim yok ama tabii oturup sorularini siraliyamiyorsun gerci ben detayciyim herseyi sormakbistiyorum o ayri;-))

Demek istedigim yolum uzun olabilir oyuzden ozeli en sona birakmak istiyorum devlet hakkim bitsin sonra cebimi zorlayim ama memnun kalmassam devletten o ayri tabii, bide durumun cok iyise iyi bi ozel hastane tabiki olur

hımm anladım canım..yok aslında sacede devlet vakit kaybıysa eğer bir sekılde bulup buluşturup özelde yaptırırım ama özelde vakit kaybı olabılır herseyın hayırlısı.zeynep kamılde hanı özensiz yapıorarsa ve asıstan doktorlar yapıorsa onlar kafamı karıstırıyor.forumda okuduklarımdan hıc aşılamadan gebe kalanı duymadık fılan dıorlar.bıraz ona kafam takıldı.pekı sen bılıyormusun canım aşılama iiçin ilaç raporu cıkarttırsam ılaçlarımı devlet karsılasa fakat asılamayı özel yapsa hanı hem daha uyguna gelır böyle olabılıyormu?
yoksa rapor cıkarttıgın için illede devlette mı olmak zorunda?

Rapor cikaripta ozelde yapabilirsin tabii ama sgk anlasmali ozellerde ancak.

Tabii yine devletten fazlasini oduyorsun.. zaten devlette raporunu cikarana kdr devlette devam edip etmiyceni anlarsin canim cunku bi kackez gidip geleceksin hastane hakkinda fikrin olusur;)

Back
X