Gebeliğe Hazırlık Kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şeker ise nimetti yaptım Allah af buyursun ama şekeri biraz bekletiyorsun eriyorsa negatif erimiyorsa pozitif benimki erimedi meğer o zaman hamileymişim 😅

Lari sen zenginsindir bi karbonata çişini yapıp gelir misin? Ikizde nasıl oluyo baksın arkadaşlar.
Canım paranın gözü kör olsun 😂 karbonatı kullanılmış yiyecek hale getirilmişken tercih ediyorum 😂

Doğru çıktımı pekı 🤲
Canım dediğim gibi işte hamileymişim o dönem. Çamasır suyu doprular mı doğrulamaz mı bilmiyorum sonuçta idrar da asit.
Bu arada param hiç yoktu çok fakirim ondan bende yaptım 😅 şaka şaka 😅
Bikaç gün sonra 2 test aldım 2 gün üst üste yaptım doğruladı 😊 şuan 14+4 haftalık hamileyim 😊 sana da nasip olur burda isteyen bütün arkadaslara insaAllah 😊

Canım dediğim gibi işte hamileymişim o dönem. Çamasır suyu doprular mı doğrulamaz mı bilmiyorum sonuçta idrar da asit.
Bu arada param hiç yoktu çok fakirim ondan bende yaptım 😅 şaka şaka 😅
Bikaç gün sonra 2 test aldım 2 gün üst üste yaptım doğruladı 😊 şuan 14+4 haftalık hamileyim 😊 sana da nasip olur burda isteyen bütün arkadaslara insaAllah 😊
İnş canım benim ama bat daha 5 gün var acayıp sancım var heran olcak gibi yok galıba 🤷‍♀️😔

İnş canım benim ama bat daha 5 gün var acayıp sancım var heran olcak gibi yok galıba 🤷‍♀️😔
Canım işte bekle gözlemle kendini adet olmadan böyle belirtilerin var mıydı batma sancı falan

Back
X