Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben şeker ve çamaşır suyu ile yapmıstımKızlar karbonatla gebelık testti yapan var mı aranızda![]()
Doğru çıktımı pekıBen şeker ve çamaşır suyu ile yapmıstım![]()
Valla canım denk mi geldi bilemedim yalancı çıkarmadı beniDoğru çıktımı pekıbende karbonat yaptım da
Lari sen zenginsindir bi karbonata çişini yapıp gelir misin? Ikizde nasıl oluyo baksın arkadaşlar.Yavrukuş karbonat 8 TL test 5tl kararı sen ver
Sadece merak ettımYavrukuş karbonat 8 TL test 5tl kararı sen ver
Valla canım denk mi geldi bilemedim yalancı çıkarmadı beni
Nasıl oldu kabardı mıValla canım denk mi geldi bilemedim yalancı çıkarmadı beni![]()
Valla canım aksamdı tok karna yaptım bayaaa köpürdüNasıl oldu kabardı mıaç karna mı yaptın tok mu
Bnde tok karna yaptım karbonatla bat da 7 gün var bakalımŞeker ise nimetti yaptım Allah af buyursun ama şekeri biraz bekletiyorsun eriyorsa negatif erimiyorsa pozitif benimki erimedi meğer o zaman hamileymişim![]()
Hadi hayırlısıBnde tok karna yaptım karbonatla bat da 7 gün var bakalım![]()
Canım paranın gözü kör olsunLari sen zenginsindir bi karbonata çişini yapıp gelir misin? Ikizde nasıl oluyo baksın arkadaşlar.
Doğru çıktımı pekıBen şeker ve çamaşır suyu ile yapmıstım![]()
Anlamıyorum kı sadece acayip durgunum ve Kasık agrım var heran adet olcak gıbıHadi hayırlısıbelirtiler var mı peki
Canım dediğim gibi işte hamileymişim o dönem. Çamasır suyu doprular mı doğrulamaz mı bilmiyorum sonuçta idrar da asit.Doğru çıktımı pekı![]()
İnş canım benim ama bat daha 5 gün var acayıp sancım var heran olcak gibi yok galıbaCanım dediğim gibi işte hamileymişim o dönem. Çamasır suyu doprular mı doğrulamaz mı bilmiyorum sonuçta idrar da asit.
Bu arada param hiç yoktu çok fakirim ondan bende yaptımşaka şaka
Bikaç gün sonra 2 test aldım 2 gün üst üste yaptım doğruladışuan 14+4 haftalık hamileyim
sana da nasip olur burda isteyen bütün arkadaslara insaAllah
![]()
Canım işte bekle gözlemle kendini adet olmadan böyle belirtilerin var mıydı batma sancı falanİnş canım benim ama bat daha 5 gün var acayıp sancım var heran olcak gibi yok galıba![]()