Z Zordaa Üye Kayıtlı Üye 26 Kasım 2021 107 28 13 37 3 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Zordaa #1 Göğüslerim çok karardı ve akıntım çok geliyor bu gebelik belirtisimi acaba tes yapmadım çünkü adetim 8 de kızlar erken gebelik belirtisi olurumu
Göğüslerim çok karardı ve akıntım çok geliyor bu gebelik belirtisimi acaba tes yapmadım çünkü adetim 8 de kızlar erken gebelik belirtisi olurumu
cnu başına buyruk duyguları savruk Üyelik İptali Kayıtlı Üye 19 Şubat 2022 787 1.481 28 3 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Zordaa #2 Evet bunlar gebelik belirtisi diye biliyorum
Dua4614 Kün Fe Yekün Kayıtlı Üye 9 Kasım 2021 475 324 33 3 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Zordaa #3 Zordaa .!.: Göğüslerim çok karardı ve akıntım çok geliyor bu gebelik belirtisimi acaba tes yapmadım çünkü adetim 8 de kızlar erken gebelik belirtisi olurumu Genişletmek için tıkla... Bence adetinin geçmesini bekle sonra test yap Göğüs kararması çevremde bildiğim kadarıyla hamilelik belirtisi
Zordaa .!.: Göğüslerim çok karardı ve akıntım çok geliyor bu gebelik belirtisimi acaba tes yapmadım çünkü adetim 8 de kızlar erken gebelik belirtisi olurumu Genişletmek için tıkla... Bence adetinin geçmesini bekle sonra test yap Göğüs kararması çevremde bildiğim kadarıyla hamilelik belirtisi
Z Zordaa Üye Kayıtlı Üye 26 Kasım 2021 107 28 13 37 3 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Zordaa #4 Bir kızım var ondanda böyle oldum yanlız kızımda çok acıkmadım ama bunda sürekli acıkma hisi ve durmadan yiyorum
Bir kızım var ondanda böyle oldum yanlız kızımda çok acıkmadım ama bunda sürekli acıkma hisi ve durmadan yiyorum