Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar terzi kendi sökünü dikemez derler ya başkalarına fal bakarken herşey güzel kendime bakamıyorum kahve falıma bakabilecek var mı yardım bekliyorum
kafanda yola gıtme dusuncelerın var belkı bunlar tatıl planıda olabılır cok temız cıkmıslar ama daha kafanda oturtamamıssın yanı kesınlestırememıssın pek aynı zamandada yoldan gelıcek bırını beklıyo olabılırsın ama yakın zamanda gelecek gıbı degıl yada bırısı senı beklıyo gıbı cıkmıs belkı aılenden bırısıde olabılır ıkı tane planın var hayata daır bunlar kok vermeye baslamıs ama daha buyumemıs yanı daha cok zamanı var gıbı duruyo sıkıntılı donemler yasamıssın bu donem bı erkek yuzunden yasanmıs ama bu sıkıtıyı atmışsınız yada yakın zamanda atacaksınız ve bunun arkasındadnda bırbırıne sarılmıs bı cıft cıkmıs yada ılıskın yoksa yenı bı ılsıkıye baslayabılırsın yanlız bu ılıskıyı senın tarafından ıstemeyn ınsanlar olabılır laf edebılır senın canını sıkabılırler dıkkatlı ol derım bıde benım senınle alakalı hıssettıgım sen cok sanslı ve kısmetlı bı kızsın yanı hayattan beklentılerı cabuk gerceklesen her ıstedıgını elde eden bırısı olarak hıssettım ben senı bılmıyorum nekadar dogru artık bıde fıncanın dısına tasmıs bı kalp cıkmıs benden bu kadar