kimse gulup kınamasın bayanlar kızları olupta birde oğlum olsun diyenler buraya. şimdiye kadar bi çok kişi burda bununla ilgili topikler açmış ama hepsi kapanmış birde ben acayım dedım benım gıbı düsünenler buyrun konusalım yada bu konuyla ilgili fikri olanlar hadi yardıma gelın.
Böyle bir konuda kim,nasıl yardım edebilirki ???? :37
Kendiniz söylüyorsunuz birsürü kişi konu ile ilgili topik açmış ama kapanmış diye.Kapanır çünkü saçma bir konu.
Bilimsel olarak bu tip şeylerin olduğunu biliyorum.Bunun için yurtdışına gidip dünyanın parasını verenlerde var.Doğanın dengesini bozmaktan başka birşey değil.
Ama genel olarak gereksiz ve saçma bir konu.Allah ne nasib ederse hayırlısı odur ve Bu benim fikrimdir.
bence hiç saçma değil yumurtlama testi doktor kontrolünde çatlatma iğneleriyle onlarca kadın var erkek bebek sahibi olan biraz da bilimsel düşünün herşey kader değil insanlar kendileri de değiştirebilirler kaderlerini
bak bu konu açtığın yerde süper anneler 2011 topiği var oraya gel ben 3. düşünmediğim için katılmadım arada okuyorum yöntem deneyipte başarılı olan çok kişi var. yumurtlama testiyle yumurtanın tam çatladığı anı bulup o gün tek ilşkiyle onlarca kadın var çok saçma bir konu tabi kapanır diyen arkadaşa duyurulur....bunu doktorlar bile uyguluyor neresi saçma bırakın artık şu kaderciliği...
süper anneler 2011 topiğini söylediğin iyi oldu tşekkürler cnm oraya bır bakayım sende gel oraya burdan bişey çıkmayacak gibi on tane erkek verseler kızlarımı değişmem ama üçüncüyü denemişken insan birde oğlum olsun istiyor bunun için bişeyler yapmak saçma deil bence neyse hayırlısı bakalım senindemi iki tane kızın var cnm
evet canım 2 kızım var 3. kızımı 14 haftalıkken kaybettim şu an 3. bebek düşünmüyorum acım daha çok taze...
canım sana sadece şunu söyleyeyim burada bende dahil evlat hasretiyle yanıp tutuşuşan denek gibi uygulanmayan tedavi kalmayan o kadar anne adayı var ki bu topik bence biraz bencilce olmuş üzgünüm
umarım istediğini elde edersin iyi günler...
dualarıma önce olmayanlara ver rabbim diyerek başlıyorum ama insanız işte hersey isteniyor rabbim yardımcınız olsun tez zamanda bebeklerınıze kavusursunuz işallah.
merhaba arkadasim. benim de cocugum yok ve ne yazikki iki tane de kaybettim. kurtaj oldum. buradaki bayanlarin cogu cocuk sahibi olmayi o kadar cok istiyorlar ki benim gibi; o nedenle artik ne sabirlari ne de sinirleri dayanmiyor bazi seylere.
ben senin niyetini cok iyi anladim cnm. insan hakli olarak her iki cinsten de cocugu olsun istiyor. iki duyguyu da tatmak icin. sen de kizin oldugunu icin erkek istemek de haklisin bence.
bu cinsiyet konusu cok konusulddugu icin ben de arastirmistim. bayanlarin yazdiklari yanlos. yumirtanin catlamasi bekle filan bs gibi seyler yazilmis. insiyeti belirlemek icin hic bir yontem yokkkkk. diyen yalan soyler yanilir. emin ol. sadece ve sadece tüp bebek yaptiranlarin cinsiyet belirlemesi mumkun. cunku sperm be yumurta birlestigi anda cinsiyette bellidir. tup bebekte de yumurta ve spermi disarida birlestirip rahme yerlestiriyorla; o nedenle zaten cinsiyeti belli embriyoyu yerlesyirmis oluyorlar. ama bu yontem ulkemizde yasak. kibris da yapiliyormus ama.
cnm allahım sana tez zaman da hayırlı evlatlar versın ne guzel yazmıssın kırmamaya calısarak ben bidaha denerim rabbım kız verırse sukrederım oğlum olursa yıne sukrederım ama bunun için tüp bebeği düşünmek istemiyorum ben doğal yollardan deneyeyım rabbime takva edeyım hayırlısı hepimiz için.
merhaba arkadasim. benim de cocugum yok ve ne yazikki iki tane de kaybettim. kurtaj oldum. buradaki bayanlarin cogu cocuk sahibi olmayi o kadar cok istiyorlar ki benim gibi; o nedenle artik ne sabirlari ne de sinirleri dayanmiyor bazi seylere.
ben senin niyetini cok iyi anladim cnm. insan hakli olarak her iki cinsten de cocugu olsun istiyor. iki duyguyu da tatmak icin. sen de kizin oldugunu icin erkek istemek de haklisin bence.
bu cinsiyet konusu cok konusulddugu icin ben de arastirmistim. bayanlarin yazdiklari yanlos. yumirtanin catlamasi bekle filan bs gibi seyler yazilmis. insiyeti belirlemek icin hic bir yontem yokkkkk. diyen yalan soyler yanilir. emin ol. sadece ve sadece tüp bebek yaptiranlarin cinsiyet belirlemesi mumkun. cunku sperm be yumurta birlestigi anda cinsiyette bellidir. tup bebekte de yumurta ve spermi disarida birlestirip rahme yerlestiriyorla; o nedenle zaten cinsiyeti belli embriyoyu yerlesyirmis oluyorlar. ama bu yontem ulkemizde yasak. kibris da yapiliyormus ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?