kardeşimle aşırı şekilde didişip duran iki kardeşiz. benim erkek kardeşim var tek farkı o.
kedi köpek derler ya, yok yok kedi ile köpek bile ara ara iyi geçinirler. biz piranaların savaşı gibi birşey yapıyoruz.
son bir yıldır işler değişti. ben kardeşime dha bir bağımlı olmaya başladım, kardesimin onaylamasamda açıklarını kapatmaya bşladım.
kendiliğinden gerçekleşen bir durumdu bu..
geçen hafta pazar günü nişanım vardı. nişanımdan sonra kardeşim gece 2 3 gibi faceden bir mesaj yazmış. öyle bir mesaj olamaz. şuan bile aklıma geldiği için ağlıyorum.
Bunca zamandır çok kavga ettik birbirimizi ölesiye dövdük, ama ben bugün şunu anladım demekki biz birbirimizi ölesiye seviyormuşuz
mesela bu cümle o yazıdan alıntı. annemi aradım hemen çünkü bizim yüzümüzden akıl sağlığını kaybedecek kadar zarar gören biri o, hemen yazıyı okudum ona.
onun senelerce yapmaya çalıştığı şey, kendiliğinden oldu. belki benim iyi davranmamdan belki de onun da büyüyüp olgunlaşmasından bilemiyorum.
sizi sıktım kusura bakmayın ama naparsanız yapın onlar kendi olgunluklarına gelmeden sizin dışarıdan yapabileceğiniz bir müdahaleyle olacak bir şey değil.
sorun sizin çocuklarda olmadığını bilin yeter bence