- 3 Eylül 2023
- 593
- 324
- 23
- 30
- Konu Sahibi Umudayolculuk35
-
Amiin canım benim insallah Rabbim kucağımızı boş bırakmasın, sizde herhangi bir problem var mıTevekkülinşallah sağlıklı bir şekilde güzel haberler alırsın. Rahim filmi gebeliğin oluşmasını kolaylaştıryor diyorlar. İnşallah cümlemize güzel ve sağlıklı haberler almak nasip olur
Ah Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın o kadar güzel bir histir ki eminim, ama bazen hiç o hisleri yaşayamayacağım düsüncesi insanın icini parçalıyorBende çikolata kistine sahip 2 buçuk sene çocuğu olmayan biriydim bütün tedavi yöntemlerini deneyip tüple hamile kalabildim şuan çocuğum 3 yaşında ve bugün normal yoldan ikinciye hamile olduğumu öğrendim, hayatın ne getireceğini bilemezsiniz hala şokumuzu atlatamadık, bir sorunumuz da yokken olmayıp memeyi kestiğimin ertesi ayı hamile kaldım, Allah her isteyene versin hep duacıyım neler çektiğimi o süreçleri en iyi bilenlerdenim
o kadar tedavi görmüştümki maalesef büyümüştü o zamanlar, sonra hiç baktırmadım şuan ne durumda bilmiyorum inşallah gebeliğimde bi sorun yaşatmaz, aynı hisleri yaşadım sizinle emin olun anneliği tatmadan öleceğimden emindim hep, en büyük korkumuz olduğu için hep bu hisler burda çok kişi var eskilerden böyle dertleştiğimiz sonra herkes çoluktan çocuktan girmeye fırsat bile bulamaz hale geliyo hepsi geçiyo korkmayın sonra hepsini gülerek hatırlıyosunuzAh Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın o kadar güzel bir histir ki eminim, ama bazen hiç o hisleri yaşayamayacağım düsüncesi insanın icini parçalıyorsizin büyük cm miydi kistiniz acaba
O kadar hislerime tercüman oldunuz ki belki çok erken ama bebek gördükçe gözlerim hep dolu dolu hep bir boğazım düğümlü, her ay kırmızıları görünce yaşadığım hüznü anlatamamo kadar tedavi görmüştümki maalesef büyümüştü o zamanlar, sonra hiç baktırmadım şuan ne durumda bilmiyorum inşallah gebeliğimde bi sorun yaşatmaz, aynı hisleri yaşadım sizinle emin olun anneliği tatmadan öleceğimden emindim hep, en büyük korkumuz olduğu için hep bu hisler burda çok kişi var eskilerden böyle dertleştiğimiz sonra herkes çoluktan çocuktan girmeye fırsat bile bulamaz hale geliyo hepsi geçiyo korkmayın sonra hepsini gülerek hatırlıyosunuz
Allah razı olsun, insallah en kısa zamanda bebeğimde annesine gelmek istiyordurÜzülmeyin o geleceği vakti bilir.
☺ duam sizinle
Umudunu kaybetmeAllah razı olsun, insallah en kısa zamanda bebeğimde annesine gelmek istiyordur
Yaa çok sevindim sağ salim kucağınıza almak nasip olsun insallahUmudunu kaybetme
Pozitif ol . Stres iyi gelmez
Ben 3. Yılımda kaldım bu kış eylül ayında.
Cok tesekkur ederim Yok biz kendimiz korunduk.Yaa çok sevindim sağ salim kucağınıza almak nasip olsun insallahherhangi bir sorun vs var mıydı acaba?
Anladım ne güzel yaa cok sevindim gerçektenCok tesekkur ederim Yok biz kendimiz korunduk.
ilk iki yıl baş başa olmak icin.
Çok sağol cinsiyet belli kesin erkekAnladım ne güzel yaa cok sevindim gerçekten
Yaa ne güzel duygudur eminim ki, bazen ben hiç yaşamayacağım gibi düşünüyorum bu psikoloji gerçekten cok zormuş aylarca bekleyip olumsuz sonucu görmekÇok sağol cinsiyet belli kesin erkek
Elbet olacaktır.Yaa ne güzel duygudur eminim ki, bazen ben hiç yaşamayacağım gibi düşünüyorum bu psikoloji gerçekten cok zormuş aylarca bekleyip olumsuz sonucu görmek
Evet çok şükür sorun çıkmadıElbet olacaktır.
Esinizde de bi sorun yokmus hem
Inşaallah bir gün müjde alırsinizEvet çok şükür sorun çıkmadı
AmiinnInşaallah bir gün müjde alırsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?