• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarım tatile gitti :(((

VuslataDair

evli ve 3 cocuklu
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
5.876
13.535
448
Ankara
Merhabalar herkese
Dert değil ama paylaşmak istedim
Doğum yapalı iki ay oldu tatil planları yaparken babam ağırlaştı burdan ayrılmamam gerek annem ve erkek kardeşim yeğenimide alarak tatile çıkıyorlardı ( annem ve babam boşandı bu erkek kardeşim annemin ikinci eşinden ) kısacası gitti kızlarım 5 gün kadar yoklar şimdiden çok özledim bazen bebeği uyuturken ses yapıyorlar. Diye bağırırdım onlara üzüldüm şimdi keşke kızmasaydım daha ilçeden bile ayrılmadılar muhtemelen ama çok özledim yaaa:(((

sag salım gıdıp donsunler . her ne kadar duygu yogunlugu yasasanda onlar emınım cok mutlulardır sen kızların gelene kadar enerjı depola kafanı dınle gelınce farkına vardıgın hıslerın telafısını edrsın uzulme

Merhabalar herkese
Dert değil ama paylaşmak istedim
Doğum yapalı iki ay oldu tatil planları yaparken babam ağırlaştı burdan ayrılmamam gerek annem ve erkek kardeşim yeğenimide alarak tatile çıkıyorlardı ( annem ve babam boşandı bu erkek kardeşim annemin ikinci eşinden ) kısacası gitti kızlarım 5 gün kadar yoklar şimdiden çok özledim bazen bebeği uyuturken ses yapıyorlar. Diye bağırırdım onlara üzüldüm şimdi keşke kızmasaydım daha ilçeden bile ayrılmadılar muhtemelen ama çok özledim yaaa:(((

Ilk defa ayrı kalıyorsanız normal bu hisler.
Benimkinide anneannesi tatile götürdü. .degisiklik iyi oluyor onlar içinde
Bende bi an bosluga düştüm, ev sessizlesti.ama sesini duydum -cok mutluyum, eğleniyorum- dedi. .benimde içim rahat etti
Ayrılıklar böyle olsun, kisa bi tatilmiş.uzme kendini:34:

Ilk defa ayrı kalıyorsanız normal bu hisler.
Benimkinide anneannesi tatile götürdü. .degisiklik iyi oluyor onlar içinde
Bende bi an bosluga düştüm, ev sessizlesti.ama sesini duydum -cok mutluyum, eğleniyorum- dedi. .benimde içim rahat etti
Ayrılıklar böyle olsun, kisa bi tatilmiş.uzme kendini:34:

Sağol canım Allah razı olsun. Haklısın ayrılıklar böyle olsun değil mi? İlk sayılır daha evvel 3. Bebeğimin doğumu için 2 gün ayrı kalmıştık dayanamıyorum onlara ben:( Rabbim hiçbir anaya evlat, hiçbir evlada anne acısı göstermesin inşallah bizlere de göstermesin hepimizin yavrusunu esirgesin allahım amin amin amin

sag salım gıdıp donsunler . her ne kadar duygu yogunlugu yasasanda onlar emınım cok mutlulardır sen kızların gelene kadar enerjı depola kafanı dınle gelınce farkına vardıgın hıslerın telafısını edrsın uzulme
sağol canım Allah razı olsun kafa dinlemek ne mümkün 3. Kızımız var 75 günlük oldu bu gün:))) bunu da sana yollasam olur mu?:49:

allah ıyılıgını versın:)) valla benımde ıkı kızım var kafayı yemeye az kaldı ucunvuyle tam yerım heralde allah sana kolaylık versın

Back
X