kızlarkötüyüm yazıklar olsn ben onun herşeyini kabul ettim o tek isteğimi kabl etmedi

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
Kızlar bundan önceki konumu okuyanlar bilir görüştüğüm biri var kız arkadaşların olsun istemiyorum facendeki kızlarıda silmeni istiyorum dedim silmiyorum kabul ediyorsan böyle et dedi . Kabul etmiyorum yolun açık olsun dedim. Ok by keyfin bilir dedi. şuan çok sinrliyim gerçekten yazıklar olsun ya ben onun için kimseyle görüşmiyim ilk sevgilim olacaktı oda ilkin ve sonun olayım diyordu bunun değerini bilemedi beni tercih etmedi yazıklar olsun gerçekten bidaha dönerse asla kabul etmem çok kırıldım kızlar ağlıcam şimdi ya :(

kendini üzme bişeylerin başındayken farkına varmışsın demkki seni hiç önemsememiş önemseseydi yapardı bu isteğini ağlama sıkma canını hayırsı de geç bunaltma kendi hakketmiyomuş seni

Kız arkadaşlarının olması herkese mavi boncuk dağıttığı anlamına gelmez.
İlişkiye yeni başladıysanız ki sanırım öyle konuşmuşsunuz sen bana uymaz demişsin oda ben arkadaşlarımı durduk yere silemem demiş.
Bence gayet mantıklı.

13 senelik erkek arkadaşım var birinci sınıftaki halini biliyorum şimdi sevgilim var diye sileyim mi bu yaşıma kadar tek yanlışını görmediğim adamı? Benimki de hoşlanmıyorum erkek arkadaşlarından dedi ben silemem ama durduk yere kimseyi ne ayıp deyince ozaman tanıştır ben de gelirim buluştuğunuzda dedi konu kapandı.

Sevgilisi olan adam ona göre davranır zaten mesafeyi koruduğu sürece kız arkadaşları olacak senin de erkek arkadaşların olacak.
İlişkinin başında konuşmanız iyi olmuş.

sevgilim için ben de arkadaşlarımı silmem. kardeşim gibi sevdiğim bi arkadaşım var mesela, o sorsa niye sildin beni dese, sevgilim istedi sildim demekten utanırım.

aslında erkek arkadaşının duruşu bu, sana baştan belli etmiş tavrını. mutsuz olurdunuz zaten, sen kabul edemeyeceğine göre.

hakkında hayırlısı budur belki de...

cok guluyorum boyle isteklere ya kizlari sil falan oldu olacak fanusa kapatin. hayir kizlari silonce nolacak bitecekmi sorun guveniyorsan guveniyorsindur yok guvenmiyorsan ayrilirsin olur biter. birakin bu isleri.

Kizma ama erkek arkadasin mantikli biriymis, ona gore de cevap vermis. Takdir ettim. Ben de bu sekilde tavizler verilmesine karsiyim. Bir kisiyle beraberlik basladi diye kendini diger herkesten soyutlamak (kiz ya da erkek farketmez) bir sadakat gostergesi, sevgi gostergesi degil .Sagliksiz bir durum. Ciddi iliskiler bunlari coktan asmis olmali bence. Ha, o mu sana kendi arkadaslarini sildirdi, hayatindan cikardi? O zaman sen de ona boyle bir cevap vermeliydin, bu sekilde taviz vermemeliydin. Yok, ben sevgilim varsa baska erkek sinekle bile muhattap olmam, erkek arkadas ve tanidiklarimi siler atarim diyorsan, kendini degistirmeni oneririm.

dönse ıkı tatlı söz söylese kabul edersın çünkü ilk sevgilin ilk alıştığın kişi.. ne yazıkkı o cocuk senı tıe almıyor kızlar ıle konusuyor cunku onlarla daha mutlu benım sevgılımde ole artık ben takmıyorum ekleyenı kabul edıyorum sende ole yap

hahahahahaha ilahı gençler, adam iyi yapmış. Her erkeği/kızı potansiyel sevgili olarak görmek sapıklıktır başka bir şey değildir, erkek arkadaşını gerçekten kutluyorum, karakterli adammış.

Son düzenleme:
Sen büyük(!) fedakarlık yaptın face hesabından erkekleri sildin o yapmadı öyle mi :51:

Zaten ben de face hesabımdaki erkekleri hep taciz ederim sevgilileri rahatsız olsun diye işim gücüm yok çünkü :27:

Ya kusura bakma ama bu nasıl bir bakış açısı face hesabında kızlar olsa ne olmasa ne kaç yaşındasınız Allah aşkına yahu :ssz:

4 yıllık eşime söylemem böyle bişey
sen daha ilişkinin başında adamı tecrit etmişsin tabi ki silmez
ayrıca sevgili olunca neden başka insanlarla görüşmeme fedakarlığı! yapılıyo ki:44:

Son düzenleme:
Değmez. Akıttığın bir damla gözyaşına değmez. Sen tekmeyi vurmakta geç bile kalmıştın.
Belliydi adamın rahatlığından. geçmişindekilerle seni kıyaslamasından falan.
Üzüleceğine sevin. Yıllarını sevgini gururunu onurunu bir hiç uğruna yerlerde süründürmemiş olmana sevin.
Yolun başındayken bittiği için şanslısın bile.

İstediğin küçük bir istek değil, bende olsam silmem. Sevgi de bir yere kadar, sevgilin haklı...

oda benden aynı şeyi istemiyor istemese haklı derm tek taraflı böyle bişey istemesi çok saçma ben bi normal erkek arkadaşmla konuştm desem kıyametler koparıyor ki ben razıyım hiç biriyle görüşmemeye yeterki o olsun hayatmda o razı değil işte

Kızlar adam bu kızı geçmişindekilerle kıyaslıyordu. Kendisini sevdiğini bildiği kişiyle face üzerinden sohbet ediyor.
Kimse kusura bakmasın ben sevdiğimi gözümden sakınırım kaldı ki başka hemcinslerime mi bağışlayacağım.
Ben o kadar rahat bi insan değilim, Seviyorsam kıskanırım paylaşamam..
Gelene gidene gel buyur benim manitam senin kankan olsun sıkıntı değil diyecek kapasitede de değilim.
Her şey bir yana insan sevmediği değer vermediği birini hayatına almaz( tabi ki niyeti başka değilse).
Birini hayatına almışsa da onu kırmamak adına yeri geldiğinde ondan değil asosyal medyadaki kankalarından vazgeçmeyi bilmeli.
Ben vazgeçerim karşımdakinin de vazgeçmesini beklerim.
Ciddi bi birliktelik düşünüyorsak hepimiz bunu isteriz herkesten önemli değerli olmayı vazgeçilmeyen taraf olmayı öyle değil mi.

Değmez. Akıttığın bir damla gözyaşına değmez. Sen tekmeyi vurmakta geç bile kalmıştın.
Belliydi adamın rahatlığından. geçmişindekilerle seni kıyaslamasından falan.
Üzüleceğine sevin. Yıllarını sevgini gururunu onurunu bir hiç uğruna yerlerde süründürmemiş olmana sevin.
Yolun başındayken bittiği için şanslısın bile.

haklısın yolun başında bittiği için şanslıyım belkide saol yorumun için moral verdin gerçekten

Back
X