bende bu hafta oyun mınderı almayı dusunuyorum benımde oglum gecen gun sıngırdak vardı yanında elı degınce gozlerını bı actı nerden gelıyo bu ses dıye esımle gulmekten oluyordu valla süper bişeyy
alıcam canım valla supedeydım kucucuk anlarmı oynamadan dıye ma sen ole dıyınce almam lazım kesın
Kızlar öncelikle öptüm minişlerinizi. a.s. Çok tatlı olmaya başladılar yaa dimi?
Ben de araba koltuğunun tutma yerine asılabilen şıngıraklardan astım. Şıngırağa vuruyor, gülüyor; tutup hatta onunla konuşuyor :)) Çok tatlı yaa. İnsanın ilk bebeği olunca mıdır neden bilmiyorum her yaptığına hayran kalıyorum. Allah yokluklarını göstermesin kimseye.
Değil mi canım yaa?.. İlki, ikincisi fark etmez dimi? İnsanın evladı ne kadar kıymetli oluyor. Gerçekten Rab'bimize şükürler olsun, bu yüce duyguyu tattırdı bize:)a.s
Değil mi canım yaa?.. İlki, ikincisi fark etmez dimi? İnsanın evladı ne kadar kıymetli oluyor. Gerçekten Rab'bimize şükürler olsun, bu yüce duyguyu tattırdı bize:)a.s
çoooook tatlılar gerçekten, bizimki günde on dak. tv izliyor baby first. ciddi ciddi konuşuyor tv de gördükleriyle. bir sıkıntısı olunca da yüzüme bakarak uzuzn uzun dert yanıyor walla ilk gördüğümde gözlerime inanamadım . babası ellerinden tutunca kalkmaya çalışıyor hatta önce oturur pozisyona geçiyor sonrada ayağa kalkıyor. bunlar Allahın mucizeleri.... allahım uzun ve güzel ömürler versin hepsine inşallah ve de bizler de güzel günlerini hep görelim amiiiiiiiiiiin.
ben o oyuncaklardan almadım. yani ikinci çocuk olduğundan babası pek masrafı olmayacak sanıyordu o kadar çok şey alındı ki ay bunuda alalımmı diyemedim. Neyse benim meleğim bazı zamanlarda keyfi yerindeyse bişeyler anlatıryor bağırıyor çığlık atıyor anam bi mutlu oluyorum bi mutlu sormayın gitsin. Sanki benimle konuşuyor ya bi başka oluyormuş ikinci çocuk vallahi sanmıyordum. ama oyuncak ayılara bebeklere bakıp bakıp duruyo b süre sonra onunlada konuşmaya başlıyo ay çok şeker Maşallah ,
Bende tüm melekleri öptüm Allah sağlık sıhhat versin inşallah hepimizinkine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?