kızlarr 15. gün değerim bakarmsısınız

ecrin38

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
1.144
4
158
İstanbul
mrb arkadaşlarr 4 yıllık hasretimm sanırımm artıkk sona eriyorrr bugün 15. gün değerim 1500 ama donmuşlarla2 embriyo sizce ikiz olbilirmi değerii benimle aynıı olupta tek olan varmıı ne olurrr benimle tecrübelerinizi paylaşınnn rabbim bu duyguyu isteyen çabalayann herkezee nasip etsinnn dualarımmm sizlerlee....

canımdeğerin çok güzel ikiz olabilir doktorunla görüştün mü hayırlı olsun eline almakta nasip olsun

Ikiz olup olmaması önemli değil hamisein ya önemli olan bu,inş kucağına aldığın günleride görürsün,tebrikler

canım öncelikle hayırlı olsun hamileliğin. değerlerden çok fazla bişey belli olmayabiliyor ama gönlünden ne geçiyorsa, sağlıklıklı sıhhatlisin Rabbim onu nasip etsin.

Çooook sevindim canım gözünaydın ,,, şimdi sana bişey dicem ama inan lütfen dün akşam senin değerini yarın okuduğum zaman çok yüksek bişey olacağınıda düşünmüştüm ,,, hatta yazdım sana önce iki embriyon varsa ikisi de tutcak bence diye ama sonrada sildim ,,, ya olmazsa böyle bişeyi ümit ettirme kıza dedim kendi kendime ,,, çok sevindim gereçekten ,,, inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini yada muhtemelen bebeklerini :)))

tşekkür edrimm cnm ya destek oldun bana şimdi hayırlsııyla senden güzell hbr lerr bekleiyorumm lütfen hbr siz bırakama beniiii..

arkadaşlarr hepinize iyi niyeetleriniz den dolayıı çook ama çook teşekkür edrimmmm ama şu an açook başşıı ne olurr dua edinn önce keseyii görmek sonrada kalp atışlarını duymak nasipp olurr inşallahhhh tabiki ikiz yada tek önemli değill benimki sadece değerinn mereakııı sağlıklı olmasııı benimm içinnnönemmllii olannn bundan eminn olunnn darısııı tüm isteyennlerinnnn başına umarımm tüm bekleyenlerdende en kısa zamanda en güzelll haberleriiii alırızz hepniz Allaha emanet olunn

bende tüp bebek maduruyum 3 denemem oldu ve sonuş hayal kırıklıgı çok üzücü bir olay ama sağlık olsun diyorum ve anne adylarını tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin:))

:13:bizleride sevindirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…