kızlarr 37. haftamdayım ve hala hiç kilo almadım..

sulucan57

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
280
7
96
sinir olcaksınız bana ama bende inanın anlamadım. 83 kilo ile hamile kaldım ama benim kemiklerden dolayıydı bu kilo yani 83 gibi durmuyordum gören en fazla 70 diyordu boy 1,70 kilo 83 tü ve hamile kaldım. şuanda 37. haftamdayım ve 82 kiloyum. kilo almadım kısmadımda... benim gibi olan varmı ya..

ilk defa hiç kilo almayan bir hamile duydum 5-6 kilo duymuştum ama böylesini hiç duymadım doktorun bişey demedimi bebeğin kaç kilo bide doğumdan sonra kiloda vericeksin malum bebek suyu filan en azından 4 yada 5 kilo veirirsin süper bırak klio almayı kilo vereceksin yahu :9::7:

Mide bulantıların filan mı çok sürdü de almadın? Ben de ilk defa duyuyorum kilo almayan, kuzenim 9 ay boyunca kusmuştu ve 6 kilo almıştı toplamda, ben onu hala hayretle hatırlıyorum :) Sütünü, yoğurdunu, cevizini, meyveni yiyor musun? Ben mide bulantılarım geçip de bunları da dendiği kadar yemeye başlayınca almaya başladım kilo.
Ya da diğer mesajda bahsettiğin rahatsızlık mı acaba kiloyu engelliyormuş?

ben kendime az derdim 32 haftamda 4 kilo aldım toplamda doğurana kadar alırım biraz dahada
hiç almayanı ilk defa duydum bebişin kilosu nasıl dr un ne diyo bu duruma ??

şaka gibi:)

benim gibi 30 kilo alanını duymuştumda,senin gibisini duymamıştım doğrusu.ben 45le hamile kaldım 80e yakındım doğumda.12 kilom gitti doğumda bi 10 kilo daha versem tamamdır.belki kiloluhamile kaldın ondardır dicem ama azcıkda olsa alınır be güzelimm!!bizim gibi tosuncuklara ayıp ediyorsun vallaha!!bunu hi unutmucak.hamileyken kilo almamak hatta vermek-kulağa çokkk hoş geliyor.tebrikler!

sen hiç kilo almamış olmuyorsun baya baya kilo vermişsin, bebeğin , eşin suyun kilosu falan da var bunun içinde...ben de çok şaşırdım....

valla ben de ilk kez duydum hiç kilo almayanı,kilolu hamıle kalmışsın ama yıne de 4-5 kılo da olsa alman lazımdı yaw bu nasıl iş:))
nese bebek beslenıodur senın depolarından mutlaka endişelenme bnce tabi doktorunun görüşü de önemli dicem de doğuma ne kalmış şurda artık almazsın heralde:)

ayynen arkadaslara katiliyorum 37. haftandasin yakinda bebegin dogacak ve sen 1. kilo bile almamissin aksine 1. kilo vermissin bu nasil oluyor ???

ben 29. haftalik hamilegim 4.5 kilo aldim oda yani migde bulantisi ..istahsizlik vs .diz boyu olmasina ragmen ..

bence acilen bi dokdoruna git bu durumu anlat .. bebegine gereken vitaminleri vermiyorsan ileride sorun olabilir .. bol bol süt muamelleri ye .. bardak bardak süt ic .. ceviz ye .. yogurt ye ..
bunlar bebegine yararli seyler .. bi kac haftada belki alirsin 3-4 kilo .. ama yinede cok garip..

cagla sikel bile o zayifliyla 8 kilo almisdi ama sen hic almamissin sasirdimm baya :9:

bebek iyiyse ve saglık sorunu yoksa bebek yada anne için ....yerinde olsam bunu n için vur patlasın çal oynasın yapardım yahu şaka gibi......ne mutlu sana bide emzirme dönemini düşündüm bide öle zayıfların sen :):)ooohhh vala yaa daha ne istiosun tatlım beniimmmmmmmmmm:95:

sinir olcaksınız bana ama bende inanın anlamadım. 83 kilo ile hamile kaldım ama benim kemiklerden dolayıydı bu kilo yani 83 gibi durmuyordum gören en fazla 70 diyordu boy 1,70 kilo 83 tü ve hamile kaldım. şuanda 37. haftamdayım ve 82 kiloyum. kilo almadım kısmadımda... benim gibi olan varmı ya..

canım bende 170 boy 86 kilo ile hamile kaldım 34. haftanın içindeyim ama kilom 80....75 e kadar düşmüştüm ilk zamanlar.. halada gebelik öncesi kiloma dönmedim ama bebeğin iyise bi sorun olmuyor bizde genetik bir durum mesela annem teyzelerim kuzenlerim hep gebelikde kilo verirler dr bazı kadınlarda olur sorun etme demişti hoş ben hiç sorun etmemiştim ama:86:

biraz kilolu hamile kalmışsın bence..ondan kaynaklanıyordur..aslında kendinden kilo vermişsindir bebek almıştır...şaşırmadım çünkü tanıdığım biride kilolu hamile kalmıştı ve 8 kilo eksikle doğuma gitmişti..bebek sağlıklıysa bence dert etme hatta sevin bile..doğumdan sonra hamile kaldığın kiloya göre bayağı eksik olursun..

ayynen arkadaslara katiliyorum 37. haftandasin yakinda bebegin dogacak ve sen 1. kilo bile almamissin aksine 1. kilo vermissin bu nasil oluyor ???

ben 29. haftalik hamilegim 4.5 kilo aldim oda yani migde bulantisi ..istahsizlik vs .diz boyu olmasina ragmen ..

bence acilen bi dokdoruna git bu durumu anlat .. bebegine gereken vitaminleri vermiyorsan ileride sorun olabilir .. bol bol süt muamelleri ye .. bardak bardak süt ic .. ceviz ye .. yogurt ye ..
bunlar bebegine yararli seyler .. bi kac haftada belki alirsin 3-4 kilo .. ama yinede cok garip..

cagla sikel bile o zayifliyla 8 kilo almisdi ama sen hic almamissin sasirdimm baya :9:

geçenlerde dinledim doktorlar programında kadının biri telle bağlandı 68 ile hamile kalmış şimdi 61 kiloymuş..çok korkmaya başladım dedi oda 34. haftasındaydı yanlış hatırlamıyorsam...aytuğ bey bebeğin kilosu yerindeyse ve sağlıklıysa hiç sorun etmeyin karşılaşıyoruz böyle durumlarla dedi..
çağla şikel 8 kilo almış ama dediğin gibi zayıf hatta çok fazla zayıftı..onun 8 alması bile az bence..ama arkadaş boyuna göre fazla kiloyla hamile kalmış normal bir durum bence..

bence normal değil,sadece kullanılan vitaminler en az 3-4 kilo almana sebeb olmalı,inşallah herşey yolunda gider ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın tatlım.peki bebeğin kaç kilo şuan?

bencede bu durum normal diil.zasa nın dediği gibi vitaminlere kalsa yine kilo alınır inşallah herşey yolundadır.

37ci haftanizdasiniz yani bebi$ dogdu dogmak üzere. Peki en son kontrolde bebek kaç kiloydu?

bencede bu durum normal diil.zasa nın dediği gibi vitaminlere kalsa yine kilo alınır inşallah herşey yolundadır.

yannii..ben çok zayıf hamile kaldm 30 kilo aldım,ben anlamıyorum nasıl hiç kilo almadan bitiriyorlar ve bebekleri sağlıklı doğuyor,tamam bende fazla aldım ama sanatçıların mankenlerin bile aldığı 10 kilo az bulunurken,nasıl doktorunuz doğru bulur bunu bilmiyorum.ben hamileyken kan ilacı,elevit,balık yağı kullandım,normalde bunları 9 ay kullansam en az ayda 1-2 kilo alırım yani15-20 kilo:))

oh masallah ne guzel valla böle durumlarda doğumdan sonra kılo alınıyo benım arkadasda öle olmustu ...hayırlı uğurlu olsun evladınız....

Back
X