kızlarr açık ameliyat mı oldunuz kapalı mı?

melekkk__

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
1.391
222
323
39
Balikesir
kızlarr burun estetiği vıdeolarına baktım netten.açık ve kapalı amelıyat oluyormuş burun estetiğinde.

açık ameliyatı ızledım ızlemez olaydım :(

korktum cunku.
siz açık ameliyat mı oldunuz acaba yoksa kapalı mı?

kapalı nasıl yapılıyor bulamadım ama benım yaralarım cok geç ıyıleşiyor bı de acık ameliyatı ızleyınce baya tırstım yanı :S o yuzden sormak istedim :(

açık olunca daha mı cok ağrı oluyor acaba,burnun ıcını kırıyorlar :S

Ben açık burun ameliyatı oldum.Her iki tekniğinde avantajları ve dezavantajları var.Ben ameliyata girmeden önce netten araştırma yapmıştım.Tabi videoarı gördüm ama izlemedim:)
" Açık teknik, uzun süren şişlik ve burun altındaki yara izine rağmen nispeten daha kontrollüdür. Kapalı tekniği yapması ve kontrolü zordur. Ancak şişlikler daha çabuk inmekte, cilt değişiklikleri daha az olmaktadır".

Bende daha kontrollü olduğu için açık burun ameliyatını tercih ettim. Ameliyat sırası ve sonrasında da hiç bir ağrı hissetmedim . Sadece ilk iki gün yüzümde aşırı morarma ve şişlik oldu.Daha sonraki günlerde de şişlikler ve morarma giderek azaldı.Her iki teknikte de ağrı hissetmiyorsun.Yanlız Kapalı teknikte Morarma Ve şişlik nispeten daha az oluyor diye duymuştum.

Back
X