Kızlarr aranızda avukat yada akıl vericek biri var mı ??

Greeneliton

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
4.743
26.877
508
31
Merhaba kızlar derdim daha doğrusu eşimle derdimiz şu biz bir sene önce evlendikten sonra kv birlikte otururken araba aldık sonra o sene kasımda ayrı eve çıkmak istedik ve arabayı satışa çıkardık elden Satamayınca eşim tanıdığı galerici abiye verdi satsın diye
Arabanın aldığımızda motoru bitikti eşim motor tamircisi kendi yaptı hatta neyse arabanın km bozuktu zaten oynuyodu 1000 km falan ve arabamız 230000lerde kmsi birine sattık satarken kmsi bozuk falan da demiş eşim ve galerici abi bu adam komple baktrmıs bişey yok tam bir sene sonra dün gelmiş kapıya eşime sen beni dolandırmışşın kmsiyle oynamassın diyip dava açmış şimdi bizim ne suçumuz var ve ne yapmamız lazm bu arada bütün belgeler tamir yaptrdıpına kadar o adamın duruyo akıl verir misiniz

Ben avukat filan değilim ama tahminen bişey çıkmaz yazılı sözleşme imzalayamazsiniz arabayı satarken hiç arıza yok diye ayrıca 230000 deki arabanın illaki bi arızası olur az değil ve alırken baktiricakti bi ustaya kendi emin olup öyle alacaktı saçmalamış adam 1 sene snra aklına gelmiş heralde kapıya gelmek

Adam mı gelmiş kağıt mı

O dava açtım dese de inanmayın

Bir dönem moda idi satılan arabalarda bunda hata var iki bin ver dava açmayım diye arıyorlardı 5 bin liralık arabaya yapmışlardı da gülmüştük hatta

Aynen öyle canım bizde onu diyoruz hatta tamirinide eşimin çalıştığı sanayide eşimin tanıdığı kişilere yaptrmıs ekspertiz diye bişey var ordada yaptrmıs orda 100 lira veriyosun ve arabanın neyi var yok söylüyomuş zaten biz sorun yok demedikte ama dava açması siz beni dolandırdınız 7 yıl yatarsın demesi sinir bozucu

Bugün 5e kadar süre vermişti bizde uğraşmadık bu parada istemiyo arabayı geri bize satmaya çalışıyo

7 yıl mı hiç takma kafana canım dava bile açamaz bence bunun için

7 yıl mı dedi birde
Yahu arabanın kökü neymişki 7 yıl yatıracakmış
Arabayı alırken 0 km Mercedes olmadığını görmemiş mi haspam
230000 km de arıza olmasa anormal olurdu

Üstünden geçmiş 1 yıl
Oynama da 1000 km
Allah akıl fikir versin
230000 km'de adam 1000 km'lik farkı bahane etmiş
Kafası bu kadar kıvraklığa çalışan insan birazda hayırlı şeylere çalıştırmaya çaba harcasa ülkece uçan evlerde yaşıyorduk

Yok bea ne 7 yılı. En fazla bi miktar tazminat ama kaldı ki 1000 km ise oynama hakim bile poposuyla güler bence. Babam avukat ve eniştem ciddi ciddi bu şekilde dolandırıldığı halde 1 lira bile alamadılar arabayı da başkasına sattılar sonradan zarar ederek. Kaldı ki diyelim dava açtı ve suçlu bulundu. İlk suçu olduğu için hakim 5 yıl erteler suçu 5 yıl sonra da dosya silinir. Ama ne hapsi Allah aşkına bundan hapis mi yatılır o blöf yapmış besbelli

Çok saol canım içim rahatladı valla ya korkuyorum iki gündür hayır eşimi biliyorum sattığımızdaki yaptıklarımızıda peki dava açsa kaybetcek büyük ihtimalle biz ona üstümüze suc atıyo diye maddi manevi tazminat açabiliyor muyuz

Ee gelde anlat öyle demiyo ki sen satmak için kmsini düşürmüşsün dolandırdın diyo S Sinem989
1000 km'lik araç oynanıp 0 diye satılsa amenna
Ama 230000 de dolandıracak adam 1000 km mi oynatır
Söylenince bile komik 230 batmamışda 1 mi batmış
Satmaya çalıştı bence
İstediği fiyata bulamayınca size döndü

Tabiki açabilirsiniz ama sizde çok bişey elde edemezsiniz gibi geliyor. Yıllar süren bi mahkeme süreci olur muhtemelen. En kötü sizde iftira attı diye dava açarsınız o da eğer açtıysa davayı büyük ihtimal geri çekecektir karşılıklı anlaşmanız durumunda. Ama tabi iyi bi avukat bulursanız hem suçsuzluğunuzu ispat eder Hemde tazminatı alırsınız

Ya bide canım galerici abi demiş bak km bozuk yaptım demiş haberin olsun demiş oda tamam demiş on milyar masraf yapmısta arabada bişey yoktu ki hatta geçen eşimin çalıştığı dükkana eşime yaptrmıs motoru o zaman iyidi

Ayy canım çook saollll ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…