Kızlarr bakar mısınız? Acil

baharibekler

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
210
83
18
36
Kızlar merhaba
Benim doğumuma 17 gün kaldı sancım vs yok ama bu sabahtan beri çok fazla akıntım var renksiz kokusuz ama baya var aktığını hissedip wc gidiyorum bu normal mi suyun gelmesi böyle mi olur ? Duyduğum kadarıyla suyun gelmesi bardaktan boşanırcasına olur diyorlar bende öyle değil ama çok fazla akıntı iç çamaşır baya ıslanıyor normal mi bu durum

su herzaman oyle foş diye akmaz bben kontrole diye gittim bi ton laf yedim suyun gelmis niye gelmiyosun diye ki hic oyle fos diye bir akmada olmadi korkutmak istemem ama tipki anlattiginiz gibi oldu bende de meger siziyormus ben cocuk buyudugu icin baski yapiyor akintim artti sandim dr unuzla mutlaka gorusun

Herkeste ayni olmaz .Dr a gidin .Gelen seyin su oldugunu anlamak icin de turnusollu ped kullanmanız lazim .
Riske atmayin sizinti seklinde olup da suyu azalan insanlar var .

Doktora gidin,
benim de böyle sızıntı şeklinde gelmeye başlamıştı.
Ertesi gün Doğum oldu :)
Bebeğin hareketliliği iyiyse panik yapmayın, az az geldiği için zamanınız oladabilir...

Doktora git normal degil.!

Bu sekilde benimde basima geldi ve suyum bitmis aka aka ben sabahlari uyandigimda altima ediyorum saniyodum

Sizinti seklinde gelebiliyor. Dr a gidin bencede.
İkinci dogumumda ne sanci ne su , kucuk bir lekeyle gittim , 8 cm aciklik. Nerdeyse evde dogurucakmisim.

Kızlar merhaba öncelikle yazan tavsiye veren herkese tesekkür ederim evett o gün dr a gitti doğum başlamış kızım acele etti 6 gündür bizimle Ve sizden başka bir akıl almaya ihtiyacım var kızım sürekli uyuyor dr 2 saatte bir emzir dedi ama hafif sarılığı olduğu için saatte bir emzirmeye çlşyrm ama uyandırmakta zorlanıyorum çok uyandırma konusunda taktiklere ihtiyacım varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…