• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarr bana bir yol gösterin....

ognayse

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
10
0
6
35
İstanbul
merhaba kızlar ben 18 yaşındayım 1.72 boyum var 70 kiloyum ve bir türlüzayıflayamıyorum canım kıs oldugngan dolayı hc yapasım gelmiyor 2 hafta sürem var sevgilime sürpriz yapmak istiyorum sizce 2 haftada 10 klo verdircek diyetler yaptınızmı sonuç ne oldu yrdım edermisinizzz..:14:

2 Hafta da 10 kilo vermek çok sağlıklı bir şey değil.Kısa sürede kilo verirseniz kısa sürede geri alırsınız.
Diyet sayfasında Karatay diyeti var,tavsiye ederim,sporla da birleştirirseniz, sıkı vücut daha fit görünür.
Örneğin pilates sadece 3-4 kez uyguladığınızda bile ince görünmede etkilidir.

2 Hafta da 10 kilo vermek çok sağlıklı bir şey değil.Kısa sürede kilo verirseniz kısa sürede geri alırsınız.
Diyet sayfasında Karatay diyeti var,tavsiye ederim,sporla da birleştirirseniz, sıkı vücut daha fit görünür.
Örneğin pilates sadece 3-4 kez uyguladığınızda bile ince görünmede etkilidir.

teşekkür edrimm pilatess denicem daha önce isveç yapmıstımmm 3 gün dayanabldm sadece karatay araştırırım

Iki haftada evet sagliksiz ama cok istiyorsun beli bunun icin insallah istedigin olur :) mümkün tabi canim bendimden biliyorum . Sabahlar ilik su ic sonrasinda bir dilim kepekli ekmek domates . Arada 45 dakikalik yürüyüs . Öglen proteyin agrlikli yola cik yani istersen tüm yumurta beyazi 3 taneden veya bir tana dilim yasiz et ( tavuk , dana ) yaninda salata yasiz ( misir bezelye olmasin ) . En öneli nokta aksam cünkü yatacagimiz vakitlerde ne yersek o bize kilo olarak geri döner. Saat 7 de en gec 1 kase yogurt icinde kirmizi biber ye biber sindirim sistemini hizlandirir . Basarilar tatlim :)

lahana diyeti yap canım. ama lahana çorbasını çorba olarak değilde yemek olarak yap.
ben şöyle yapıyorum : beyaz lahanayı doğruyorum .tencereye 1 havuç 1 kuru soğan doğrayıp koyuyorum.içine 2 kaşık kadar hazır doğranmış domates ve 1 kaşık salça ve lahanaları ekliyorum.2-3 kaşık kadar da bulgur koyup su ekliyorum .suyunu çekene kadar pişiyor kısık ateşte.yani bildiğin kapuska yemeği ama yağ yok . tabi doğranmış domateste kardır illaki biraz yağ.ve çok güzel oluyor.böyle yap ve gün boyu tüket. işe yarar kısa sürede kilo vermen için

Back
X