kızlarr bana yardım edinnn

yagmur543

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
20
0
16
Sinop
kızlar benim 1,5 yıllık bir ilişkim var tabii baslarda hersey cok guzeldı aslında 1 seneye kadar falan hersey cok güzeldi el üstünde tutuluyordum,birşey söylerken gözlerimin içine bakılyordu bir dediğim iki edilmiyordu küçücük tartıssak harap oluyordu ama şimdi böyle kocaman kavgalar bile etsek bile önemsememe nasılsa barısırız halleri,elimin altında nasılsa halleri var eskiden bugun ne yapmak ıstersın bılmem ne gozumun ıcıne bakardı sımdı oturalım ıste surda falan boyle seyler ayrılma korkusu falan kalmadı bu olayı cok kafama takıyorum benım ılk ılıskım bu normal mı zamanla boyle mı olur yoksa benden sogudumu baskası mı var kestıremıyorum neden boyle degıstı eskıden asla senden vazgecmemler sımdı ne kadar sevsemde herseyın yerı ayrı gıbı falan oldu deneyımı olanlar bana yardımcı olabılır mı :)

evet benimde başıma geldi =) yani en başlarda daha ilgiliydi ama sonra bi rahatlama oldu kavga sonrası güzel mesajlar atardı artık öyle olmuyo.normal görmelisin bence.hoş değil ama bazı erkekler böyle işte.ama böyle davranıyo diye aldatıyo diye düşünme.tabiki temkinli ol aldatıp aldatmadığını konrol et gözünü dört aç ama böyle davranıyor yani davranış değişikliği göstermiş diye aldatıyo mu deyip çıkmazlara girme canım =)

Back