Saç Uzatma Yöntemleri kızlarr başıma gelene bakın hele:))))

meltem_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
142
1
96
Ankara
:ecrin_bebek:

yaa ben saçım uzasın diyee şampuanın içinee sarımsak kattıım.
aslında eşimle şampuanlarımız ayrı ayrı dün eşim benm şampuandan kullanmışş.
enemm basbas bağırıyooo bu şampuan kokmuşşş diyeedelikafadulden dedim noldu aşkımmm ne kokması dedim baksana şuna heral bu şampuan eskimiş diyoo bende heralde dedim bilemedimki şimdi bu niye kokmuş dedimm.

sabaha kadar konuştuu ama benn sölemedimmmiçim içimi yedi hee bende size söleyem dedim:))))

biz kadınlardan korkulur vallaha:)delikafadulden

artıkın buzdolabında saklamazsa şampuanı iyi valla:)))fisfisfis

Olur böyle seyler hayatım :)))
Sıkma canını sarımsak iste kokar yanii ay sampuanın icindeki kokusunuda merak etmiyo degilimm cokmu fena kokuyor kiisempatiksalakcinni

baya kötü kokuyo ben saçlarımı yıkarkenn hiç nefes almıyorum valla..

artık tekrar başka şampuanla yıkıyorumm amaa bencee değer yaniii saçlarım yumuşacık olduu bile ...

sarımsak yasğı kullanmıştık abime:)saçı çok dökülüyodu...ama böyle iğrenç bir koku olamaz....foseptik çukuruna düşseniz daha iyidir yani....nasıl bir kokudur..nasıl iğrençtir anlatamam....annem kıyamet koparıyodu abimin kafasına sürdükçe:)odaya hapsediyoduk abimi çıkma sakın yanaşma bize diğer odalara koku geçmesin diye..ama dayanmak ne mümkün...:)sonuç mu?sıfır:)

sarımsak yasğı kullanmıştık abime:)saçı çok dökülüyodu...ama böyle iğrenç bir koku olamaz....foseptik çukuruna düşseniz daha iyidir yani....nasıl bir kokudur..nasıl iğrençtir anlatamam....annem kıyamet koparıyodu abimin kafasına sürdükçe:)odaya hapsediyoduk abimi çıkma sakın yanaşma bize diğer odalara koku geçmesin diye..ama dayanmak ne mümkün...:)sonuç mu?sıfır:)[/QUO

sarımsaklı şampuan saçları yıkarken kokuyo ağır bi şekilde sonraa saçlar a.s.başka bir şampuanla yıkanırsa kokmuyoo:))

aynı sey benim de basıma geldi banyoda 5 çesit sampuan varken
benim yeni hazırladıgım sarımsaklı sampuanı acıp sacına sürmüş benimki..
duştan cıkınca dediki bu sampuan b.. gibi kokuo eskiyenleri at tutma dedi
al sana cevap!
ehh ne diyim bende tamam hayatım farketmemişim dedim tabi
ama benim de derimde yanma yaptıgı için atmıştım hahaa aklıma geldi simdi.

aynı sey benim de basıma geldi banyoda 5 çesit sampuan varken
benim yeni hazırladıgım sarımsaklı sampuanı acıp sacına sürmüş benimki..
duştan cıkınca dediki bu sampuan b.. gibi kokuo eskiyenleri at tutma dedi
al sana cevap!
ehh ne diyim bende tamam hayatım farketmemişim dedim tabi
ama benim de derimde yanma yaptıgı için atmıştım hahaa aklıma geldi simdi.

:roflol: ayyy duysa bizimki sarımsak kattığımı dilinden kurtulamam aklına ne gelse onu yapıyosun der :roflol: sati kafama sürmediğim bişey kalmadı hee :delphin:

ılık zeytinyağı ve sarımsağı sürmekten vazgeçmeyeceğim :lepi::lepi:

ayyy sorma biz eşimle bile bile koyduk kullandık...adamı bi güzel ikna ettim :) amannnnn ne koktuk deliriyodu bizimki her duyduğunu yapma bu ne aşkım diye dicek bişey bulamadımki gerçekten koktuk :) attık şampuanı artık kullanmıyoz :) geçen duşa giriyo sarımsak yok dimi hiçbirinde dedi aman tövbe dedim :)

Ben 10-15 kullanımlık şampuanı bir sıvı sabun kutusuna koydum içine de 2 diş sarımsağı ezip kattım. Hemen ertesi gün çürük gibi koktu ama kullanıyorum valla. Saçım hiç kokmuyor. Bir de hergün fön çekiyorum. Benim burnum çok iyi koku alır. Fön çekerken duymamam imkansız ki anneme de sordum, kokmuyo dedi. Ben çok memnun kaldım.. Biraz uzasın bırakıcam ama.. Herşeyin fazlası zarar..

Back
X