kızlarr bebeğimde böbrek büyümesi varmışş moralım cok bozukk bunu yasayan varmı

melis92

cnm eşim ve minik kuzumuz
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2012
43
0
16
Siirt
kafama cok taktım pazartesi baska bı dktora gıdcem ama kendımı cok uzuorum down sendromu olma riskı varmıs 31+6 gunluk hamıleyım bole bı durum yasamıs olan varmı kendımı cok kotu hıssedıorum

kafama cok taktım pazartesi baska bı dktora gıdcem ama kendımı cok uzuorum down sendromu olma riskı varmıs 31+6 gunluk hamıleyım bole bı durum yasamıs olan varmı kendımı cok kotu hıssedıorum

mrb cnm teyzemin oğlunada öle dediler oda senin gibi çok taktı kafasına ama şimdi 4 yaşında maşallah hiç bişiyi yok

mrb cnm teyzemin oğlunada öle dediler oda senin gibi çok taktı kafasına ama şimdi 4 yaşında maşallah hiç bişiyi yok

tskkur ederım cnm saol ama cok panık durumdayım ya kızımı saglıklı bı sekılde kucagıma almak ıstıyorum ıns benım bebegımde ıyı olur korkuorum umarım hersey duzlırde kızımın ıyı haberlerini yaazarım buraya

bende 29 haftalık gebeyim benim bebeğiminde 2 böbreğinde genişleme var 20.haftada öğrenmiştik ilk öğrendiğimde bende çok üzülmüştüm sürekli netten araştırmıştım ama doktorumuz doğumdan sonraki ilk idrarından sonra düzeleceğini belirtti bu tarz durumlarla çok sık rastladığını hiç kafama takmamam gerektiğini söyledi bende düşünmemeye çalışıyorum artık bence sende takma kafana yoksa hamilelik çekilmez oluyor .Ayrıca benım yeğenimin çocuğu içinde aynı durum olmuştu ama çok şükür sağlıklı doğdu şuanda 2 yaşında gayet sağlıklı çok şükür.Hayırlı doğumlar şimdiden.

benim kızımında sol normal ama sağ böbreği 17.4 mm ye kadar çıktı şu an. gitmediğim doktor kalmadı diyebilirim. ama hiç üzülmemeye çalıştım çünkü yapılacak bişey yok şu an. doğumdan sonra düzelir diyolar ya kendi kendine yada ufak bi müdahaleyle. bunun 2 sebebi varmış idrar yollarında ya bi tıkanıklık olduğundan yada darlık olduğundan böbreklerde büyüme olurmuş. doğumdan sonra takip edilcez bakalım çocuk doktoruna. Allah sağlık versin bebişlerimize...

Bende kız bebeklerde böyle şeyler duydum ve çevremden sadece bir bebiş doğduktan sonra bir operasyon geçirdi. Şimdi 7 yaşında dünya güzeli bir prenses...Down sendromu olabilir diyip gayet sağlıklı bebişlere de çok rastladım. İçini ferah tut, hamileyken daha hassasız zaten; bi de bu durumlar üzülmemek elde olmuyor. Yaşadığın stres bebeşi etkiliyor; Allah'ın izniyle bebiş sağlıkla doğsun işşallah...İyi bir uzmana gideceğini yapacaksın zaten, herşey gönlünce olsun....

benim de görümcem hamileyken böyle bir durum olmuştu.şu an doğum yaptı bebeği 3 aylık kontrolleri oluyor böbreği küçülüyor.ilaç bile gerekmedi.merak etme bu çok sık rastlanan bir durummuş inşallah birşey olmaz

bende de aynı durum vardı 22. haftamda bende böbreklerde buyume oldugunu oğrendım 4 doktora ayrı ayrı gosterdım ve her hepside farklı farklı olçtü demekkı kışinin olçumleri insanı yanılta bılıyor ayrıca o haftda gorulduyse buyuk ıhtımalle doğumdan hemen sonra duzelır sorun etmenıze gerek yok

cnm gebelıkde benımde oglumda bobregınde genısleme vardı doktor erkek bebeklerde genellıkle oluyor bazıları anne karnında kucuk ıslemlerle gecyor bazende dogumdan sonra gecıyor dedı ben sureklı dogumdan sonra ultrasonla takıp ettırdım cok sukur doktorun dedıgı gıbı eskıye dondu

Back
X