Kızlar beyaz eşya konusunda Bosh markaya karar verdik..Ama ben bu konuda pek bilgili değilim. Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı ve ocak (Fırın) alırken nelere dikkat etmem gerektiği konusunda fikirlerinize ihtiyacım var lütfen bana yardımcı olun..Hiç bi fikrim yok nelere dikkat etmem gerektiği ve alırken önem vermem gerekn şeyler konusunda..
çamaşır makinesi alırken kac devir olduguna ve kac kg aldıgına bak.. biz 7 kg lık aldık camasır fazla olur diye..
bulasık makınesinin de yeni cıkan modeller var üst raf dolu olupta alt raf bos olsa da tasarruf yapan ve ust rafı yıkayan ..su tasarrufuna ve enerji sınıfına dikkat et canım..
fırında pek bişgim yok ama tepsi yerlestirme bolumlerıne dikkat edebilirsin.. kac tane tepsi kısmı olduguna fln..
buzdolabı da nofrost al.enerji sınıfı onemlı tasarruf acısından..
Kızlaaar sonunda aldım beyaz eşyalarımı Hepsi de bosch..Çamaşır makinesi WASV24762TR ..Bulaşık makinesi SGS 55M82TR..Fırın HSV 74W220T ve Buzdolabı KGN 57A00NE ..Sağolun kızlarr
mrb ndrcn bende geçen hafta senin çamaşır makinenin 1000 devir olanını aldım.çoook araştırdım .aldığımız model gerçekten şuan sınıfının en iyisi.bir çok program özelliği var .senin ki ile benimki arasındaki tek fark devir farkı seninki 1200 olmalı was20762 benimkisi. biçok güzel özelliği mevcut ama farkettiğin özelliklerin olursa benim bilmediğim buradan mesajlaşırız. selamlar
Mrb canım ben de zaten bahsettiğin modeli almaya gitmiştim ama mağaza 1200 deviri aynı fiyata verince değiştirdim..Yoksa ben de çok incelemiştim dediğim gibi senin bahsettiğin modeli almaya gitmiştim:) Ben 6 ay sonra kullanmaya başlayacağım kısmetse ama sen kullanırsan fikirlerini dinlemek mutlu eder beni.Güle güle kullan cnm
Canım inan tek tek fiyatlarını bilmiyorum babamlar yaptı pazarlığı..Ama toplam 5400..Bütün bosch bayilerini gezdik genelde ortalama hepsi bu fiyat verdi en pahalısı bundan 50tl fazla dedi o kadar.
mrb cemist ben netten 12 taksite 1420 ye aldım bu modelin 1000 devirini.ndrcn makineyi kullanmaya başladım.memnun muyum dersen biraz çekincelerim var . ben çook araştırıp olasılıkların en iyi özellikli olanını aldığımı düşündüğüm için sanırım biraz fazla beklenti içindeydim.tabi söylenen tüm özellikleri mevcut .sessizliğine inanamazsın nerdeyse çalışıyormu diye sık sık kontrol ediyorum.ama çamaşırları beklediğim güzellikte çıkarmıyor ddiye düşünüp zamana bırakmıştım.bizim eski makine eski beko idi bu makineye göre özellği çok az ancak çamaşırlar tertemiz çıkardı.bazen zaman konusunda kendi başlangıç zamanınına yıkama ortasında zaman ekliyor ama bu onun 'akıllı'olmasındanmış.neyse tül perde yıkıyorum şu an hassas yıkama programında msl 2 tül güneşliklerin hepsni koydum tertemiz ve kırışıksız çıkardı bi sorun yok allaha şükür pekk ..
Canımm bu haberini yeni gördüm ve çok mutlu oldum.Ben her şeyimi boschtan aldım inşallah pişman olmayız tatlım.Böyle ayrıntılı ve güzel bilgi verdiğin için çoook sağol
Canımm bu haberini yeni gördüm ve çok mutlu oldum.Ben her şeyimi boschtan aldım inşallah pişman olmayız tatlım.Böyle ayrıntılı ve güzel bilgi verdiğin için çoook sağol