Kizlarr bi bakin doktor supheye soktu bni

Esr02

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
2.823
2.286
133
Bugun beta hcg sonucumu aldim 4168 cikti adetim 12 gun gecikti we kesemizi gorduk bugun cok sukur ama doktor cok degisik konhstu kesenin boyutu 15 cm dedi 1 hafta lik gecikmen war dedi bndr 12 gun oldu dedim o da uzun sure dusunup onuda sayabilirz olabilir dedi bi degerlendirin lutfen
20170616_215057.webp

Vajinal mi baktı canım? Bi haftaya görürsün sen inşlh kendi kendine kuruntu yapma

Ben 5 haftalıkken kesini gördüm karından . 5+6 da karından kese görünüyordu hala. Vajinal muanede aynı gün bebeğimi kalp atışını gördüm şükür. Karından baktıysa normal yani. 7 haftalıkken karından bebeğimi gördüm

tam olarak sorunu anlamadım. doktor değişik konuştu derken neyi kastettin

Bugun beta hcg sonucumu aldim 4168 cikti adetim 12 gun gecikti we kesemizi gorduk bugun cok sukur ama doktor cok degisik konhstu kesenin boyutu 15 cm dedi 1 hafta lik gecikmen war dedi bndr 12 gun oldu dedim o da uzun sure dusunup onuda sayabilirz olabilir dedi bi degerlendirin lutfen Eki Görüntüle 2009840
gozun aydin canim
anladgm kadaryla kesenin boyutu mu kucuk acaba diye dusundun dr ondan mi ole konuştu diye kuruntu yapiyosun.ama kotu biseu olsaydi muhakkak soylerlerdi drlar hic acimaz direk soyler bilirsn.hic silinti yapma bir sorun olsaydi senden saklamazlardi kuzum stres yok.ben kac mm falan diye hıc sormamistm kese gorundu yetti hatta 2 haftada kalp icin bekletti beni.o yuzden bazen ayrintilari bilmemek en iyisi oluyo kuzum.

gozun aydin canim
anladgm kadaryla kesenin boyutu mu kucuk acaba diye dusundun dr ondan mi ole konuştu diye kuruntu yapiyosun.ama kotu biseu olsaydi muhakkak soylerlerdi drlar hic acimaz direk soyler bilirsn.hic silinti yapma bir sorun olsaydi senden saklamazlardi kuzum stres yok.ben kac mm falan diye hıc sormamistm kese gorundu yetti hatta 2 haftada kalp icin bekletti beni.o yuzden bazen ayrintilari bilmemek en iyisi oluyo kuzum.
Aynn canim ya beklicm mecbur

Aydınlatmadi gbi ya sanki bişey ler yolunda gtmiyomus gbi
test sonucuna göre hamilesin, doktor keseyide görmüş. 10 gün sonra doktoruna git alttan ultrasonla bakınca kalp atışını duyarsın. yapılması gereken yapılmış. aşama aşama oluyor. önce kan testi,sonra kese muayenesi ve sonra kalp atışı duyulur. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Back
X