kızlarr bi miktar faydam olursa ne mutluu..denemenin zararı yok

• Konu Sahibi Konu Sahibi aynap
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
620
784
103
oncelikle Allah ım kimseyi aratmasın kızlar..daha yeni anne adayıyım maşallah diyorum..3. cu ayımda kan da pozitif çıktı..şurdan başlamak istiyorum..daha ben evlenmeden biş komşumuz vardı yapıp hamile kalmayan yok derdi şifa allah tan tabi önce Rabbim..ben de bu ay denedişm tesadüf te olabilir.. ama daha once akrabamaızda da denk geldi..bi diş sarımsak, bi su bardağı sut ve hakiki bal.. sarımsağı sutle yutuyorsun hap gibi ustune bir tatlı kaşığı bal.. erzurum balı dedi oyle yaptık..her akşam yatmadan.hem eş hem kendinn..belki bi vesile diye paylaşmak istedim..tabi alerjisi olanlar falan denemesin..bala sute ..hep dualarım Rabbim kimseye aaratamasın inşallahhh..

cnm öncelikle hayırlı olsun Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin sağlıkla sıhatle inşallah :)) şimdiiiiii süt sogukmu sıcakmı olacak bu biirr :) ayrıca kaç gün yapılacak buda ikiiii ben 9 yıldır istiyorum olmuyorda

bizimle paylaştığın için teşekkürler, bunlara ne zaman başladınız, kaç gün içtiniz acaba...

sutu soğuk içtim kızlar ve adetimin bittminden sonra ya da son gunlarınde başladım..10, 12, 14, 16, 18 girdim lişikye sadedce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…