KIZLARR BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR YARDIMMMMMMM

Denizzz tubaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2020
43
14
3
28
6 haftalık hamileyim kesem görüldü suana kadar problem yok sorunum şu rahmim kalp şekline benziyormuş biraz kesem sağ tarafta sol tarafım boşmuş ve 1 haftadan beri kahverengi leke geliyor doktora gittiğimde bana progestan verdi iğne verdi kullandım ilacı kullanmaya devam ediyorum geçenlerde sol kasıgım agrıdı ve kanamam oldu korktum doktora gittim kesede problem yok dedi 2 aşama gerçekleşmiş kesede ama bebeği göremedi henüz kanamam o gün kesildi adet kanaması gibiydi fakat ilaçları kullanıyorum hala kahverengi lekem gelmeye devam ediyor çok korkuyorum nedeni ne olabilir acaba doktor sol taraf boş olduğu icin dökülme yapıyor sol taraftan dedi ama ben yinede korkuyorum bisey olucak diye salı kontrolüm var gidicem bebeğim henüz görülmedi daha ne zaman görülcek :((( uzun oldu kusura bakmayın bilgilerinize ihtiyacım var gerçekten bos gebelik olabilir mi kahverengi leke geliyor hala 😩😩😩

Ultrason görüntülerimide attım kaç mm acaba doktor söylemedi olması gereken boyut mu kesem bebeği gördüğünü söylemedi doktor ilk hamileliğim bilgim yok çok fazla yardımcı olun lütfen :((

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 48
Ultrason görüntülerimide attım kaç mm acaba doktor söylemedi olması gereken boyut mu kesem bebeği gördüğünü söylemedi doktor ilk hamileliğim bilgim yok çok fazla yardımcı olun lütfen :((
Merhaba bebeğiniz görünüyor yolc saç da görünüyor bence endişe etmeyin aynı seyelr benimde başıma geldi birebir olmasada aynı şeyleri yaşamışız kalp atışni duydunuz mu peki

6 haftalık hamileyim kesem görüldü suana kadar problem yok sorunum şu rahmim kalp şekline benziyormuş biraz kesem sağ tarafta sol tarafım boşmuş ve 1 haftadan beri kahverengi leke geliyor doktora gittiğimde bana progestan verdi iğne verdi kullandım ilacı kullanmaya devam ediyorum geçenlerde sol kasıgım agrıdı ve kanamam oldu korktum doktora gittim kesede problem yok dedi 2 aşama gerçekleşmiş kesede ama bebeği göremedi henüz kanamam o gün kesildi adet kanaması gibiydi fakat ilaçları kullanıyorum hala kahverengi lekem gelmeye devam ediyor çok korkuyorum nedeni ne olabilir acaba doktor sol taraf boş olduğu icin dökülme yapıyor sol taraftan dedi ama ben yinede korkuyorum bisey olucak diye salı kontrolüm var gidicem bebeğim henüz görülmedi daha ne zaman görülcek :KK43:(( uzun oldu kusura bakmayın bilgilerinize ihtiyacım var gerçekten bos gebelik olabilir mi kahverengi leke geliyor hala 😩😩😩
merhaba ben de 6. haftamdayım ve aynı şekilde kahverengi akıntım var 3 gündür. ayrıca kasık ağrım da aşırı yoğun. gerçekten çok tedirginim. inşallah yerleşme kanaması denen şeydir ve kısa sürede durur :(

merhaba ben de 6. haftamdayım ve aynı şekilde kahverengi akıntım var 3 gündür. ayrıca kasık ağrım da aşırı yoğun. gerçekten çok tedirginim. inşallah yerleşme kanaması denen şeydir ve kısa sürede durur :KK43:
İnsallah canımm ben progestan kullanıyorum doktora gittin mi leke icin benim kasık agrılarım çok yoğun değil arada agrıyor çok zor allah yardımcımız olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

İnsallah canımm ben progestan kullanıyorum doktora gittin mi leke icin benim kasık agrılarım çok yoğun değil arada agrıyor çok zor allah yardımcımız olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Canım progestanı kaçlık ve nasıl kullanıyorsun? Ben yurtdışındayım doktora gittim önümüzdeki hafta cumaya ultrason verdiler başka hiç bir şey yapmadılar ne ilaç ne bi şey😢 çok tedirginim kahverengi akıntı devam ediyor😔 henüz göremedim bile keseyi.. inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin çok moralim bozuk 😕

Canım progestanı kaçlık ve nasıl kullanıyorsun? Ben yurtdışındayım doktora gittim önümüzdeki hafta cumaya ultrason verdiler başka hiç bir şey yapmadılar ne ilaç ne bi şey😢 çok tedirginim kahverengi akıntı devam ediyor😔 henüz göremedim bile keseyi.. inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin çok moralim bozuk 😕
İnsallah canım aminnnn 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Sabah ve akşam günde 2 kere kullanıyorum 100 mg ilaç iğnede kullandım düsük icin simdi ilaca devam ediyorum kaç haftalıksın suan 5 haftalıkta ultrasonla göründü benim

İnsallah canım aminnnn 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Sabah ve akşam günde 2 kere kullanıyorum 100 mg ilaç iğnede kullandım düsük icin simdi ilaca devam ediyorum kaç haftalıksın suan 5 haftalıkta ultrasonla göründü benim
Canım benim de şuan 5 hafta. Cuma günü bakıldığında 6 hafta ortaları olucak. Doktor ne dedi düşük ihtimali mi gördü? İnşallah olmaz benim öncesinden de düşüğüm var çok korkuyorum😔

Canım benim de şuan 5 hafta. Cuma günü bakıldığında 6 hafta ortaları olucak. Doktor ne dedi düşük ihtimali mi gördü? İnşallah olmaz benim öncesinden de düşüğüm var çok korkuyorum😔
6 haftalık görünmesi gerekir bir doktorla sınırlı kalmayın bence benim ilk doktor göremedi moralim çok bozulmuştu aglamıstım baya baska doktora gittim 2 kere onlar gördü o zaman rahatlamıştım evet canım düsük tehlikem var benimde ☹️☹️

Back
X