Kizlarr cevap verin lutfeenn

Aslihan3457

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2016
59
18
88
32
Kizlar adetim 7 gun gecikti gecikmenin 2. gunu kahverengi 3.gunude kahverengi ve azcik kanli bi akinti geldi ondan sonra hicbisi yok sanki adet olucakmisim gibi ama olan bisey yok icten bulantilarim var sag ve sol yumurtaliklarimda bazen agri ve batmalar oluyo adet gunum gelmeden 2 gun once idrar testi yaptim negatifti sizce hamile olma ihtimalim varmi

Kizlar adetim 7 gun gecikti gecikmenin 2. gunu kahverengi 3.gunude kahverengi ve azcik kanli bi akinti geldi ondan sonra hicbisi yok sanki adet olucakmisim gibi ama olan bisey yok icten bulantilarim var sag ve sol yumurtaliklarimda bazen agri ve batmalar oluyo adet gunum gelmeden 2 gun once idrar testi yaptim negatifti sizce hamile olma ihtimalim varmi
Olabilir bikaç güne tekrarla testi

Kan testi yaptır muallakta kalmak iyi değil acaba acaba insanın pskolojisi bozuluyor. Hamile olabilirsin .

Gec dollenme olabilir kanda baktır yada adet gecikmesini bekleyip test yap

İnşallah ya cok istiyoruz birazdan gidip kan testi yaptiricam ama cesaretim yok korkuyorum ya yoksa diye ama dediniz gibi en azindan kafam rahat olur

Kan testi yaptır muallakta kalmak iyi değil acaba acaba insanın pskolojisi bozuluyor. Hamile olabilirsin .

ya konuyla alakalı değil ama bişi sorucam bu profilin içinde gebelik gününüz tahmini doğum tarihiniz yazıyor onun nasıl yapıyorsunuz ??? rica etsem söylermisiniz??

Back
X