- 29 Mayıs 2020
- 42
- 19
- 3
- 31
- Konu Sahibi Princessec
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor da 4 gün önce %90 erkek dedi sonra gittiğimde %50 erkek diyebilirim dedi anlamadım :) teşekkürlerErkek gibi geldi bana
Nubu belli bi yerde eğimli belli bi yerde sabit gözüküyorda ondan öyle demiştir canım erkektir değişmezDoktor da 4 gün önce %90 erkek dedi sonra gittiğimde %50 erkek diyebilirim dedi anlamadım :) teşekkürler
bende öyle düşünüyorum yine büyük ihtimal erkek tir :) sağol canımNubu belli bi yerde eğimli belli bi yerde sabit gözüküyorda ondan öyle demiştir canım erkektir değişmez
İkinci bebek mibende öyle düşünüyorum yine büyük ihtimal erkek tir :) sağol canım
yok ilk bebeğim yanlış yazmışım .yine de dr un ilk dediği gibi erkektir demek istedim :)İkinci bebek mi![]()
Aynen bacak arasını net çekseydi belli olurdu kuzumyok ilk bebeğim yanlış yazmışım .yine de dr un ilk dediği gibi erkektir demek istedim :)
evet canım ya , insan çok merak ediyor işte yoksa ikiside evlat ,hayırlısı artık bekliycez biraz :)Aynen bacak arasını net çekseydi belli olurdu kuzum
Bana bi kız bi erkek dediler bende tam bilmiyorum ama büyük ihtimal erkek canımevet canım ya , insan çok merak ediyor işte yoksa ikiside evlat ,hayırlısı artık bekliycez biraz :)
resmi varmıBana bi kız bi erkek dediler bende tam bilmiyorum ama büyük ihtimal erkek canım
Var canım dur atayımresmi varmı
anladım teşekkürler sizede hayırlı olsun bebişiniz :)Banada erkek gibi geldi
Benimde 15 haftada %90 erkek dedi öylede oldu
Ekledim canımresmi varmı
iyce bi inceledim ama 2. resimde bi çıkıntı var omu acabaAl canım
BM sana özelden atayımiyce bi inceledim ama 2. resimde bi çıkıntı var omu acaba