kızlarr çok kötüyüm var mı benim kadar beta hcgsi az artıp bebeğine kavuşan

Korkacak bişey yok bende 3 haftalıkken 167 değerim olduğunu öğrendim korktum şimdi 4 haftalık bir anda yükseldi 5617 çıktı bende senin gibi korktum ama düzene girdi canım merak etme

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım değerlerin nasıldı benim çok yavaş yükseldiği için korkuyorum
kaç günde yükseldi o kadar
rabbim bebeğinide kucağına almayı nasip etsin inşallah

ayy inşallah canım yaa rabbim kızını sana bağışlasın inşallah
korku o bende fena şakilde var
tüp bebekmiydi seninde
değerlerin neydi canım tam olarak bunu duymaya çok ihtiyacım var sanırım

Benimde tüp bebek Şişli memorialde yaptırdık.10.gün 28li bileydi.dosyam evde tam hatırlamıyorım2gun sonrada 61 di sabitin sonrasında hatırlamıyorum.cok cok düşük degerler olduğu için doktor dış gebelık yüksek ıhtımalle demişti.annem Mevlüt okutuyor.ismini bana özelden yazarsan senin içinde dua etmek isteriz

mericecim allah yardımcın olsun.
acaba biri düştü diğeri tutunda da ondan mı böyle oldu ki değerler.

mericecim allah yardımcın olsun.
acaba biri düştü diğeri tutunda da ondan mı böyle oldu ki değerler.

bilemiyorum ki kuzum normalde dün ilaçları falan kesecekti doktor sonra 670i duyunca ilaçalara devam cumartesi tekrar et dedi artık bu belirsizlikten o kadar yoruldum ki kuzum:50::50:

Benimde tüp bebek Şişli memorialde yaptırdık.10.gün 28li bileydi.dosyam evde tam hatırlamıyorım2gun sonrada 61 di sabitin sonrasında hatırlamıyorum.cok cok düşük degerler olduğu için doktor dış gebelık yüksek ıhtımalle demişti.annem Mevlüt okutuyor.ismini bana özelden yazarsan senin içinde dua etmek isteriz

yazdım kuzum allahrazı olsun tekrardan
allah kabul etsin inşallah:16::16:

Canım ilk 167 çıktı Nisan'ın 28de gitmiştim ben Nisan başında hamile kalmışım bebek 25 günün üzerindeydi yani o değer çıktığında bende korktum az olduğu için değer dün tekrar gittim bebek 4 hafta 6 günlük olmuş ve 5617 çıktı normale dönmüş korma içini ferah tut

Canım ilk 167 çıktı Nisan'ın 28de gitmiştim ben Nisan başında hamile kalmışım bebek 25 günün üzerindeydi yani o değer çıktığında bende korktum az olduğu için değer dün tekrar gittim bebek 4 hafta 6 günlük olmuş ve 5617 çıktı normale dönmüş korma içini ferah tut

rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım

Muayene gittinmi hiç, keseye bakıldımı? ara ara takip ediyorum yazılarını, inşallah hamilesindir canım. Belirsizlik çok zor bir şey. Rabbim yardımcın olsun:29:

İnşallah canım seninde Rabbim kucağına almayı nasip etsin anne olmak başka bi duyguymuş bunu anladım bütün isteyenlere versin allahım

kızlar en son değerim 670di ondan 2 gün sonra 920 mgibi bişey ondan 2 gün sonra yani dünde 1422 çıktı
karından ultrasonla bişey göremedi doktor hala bekliyorum
çok yoruldum pskolojim alt üst:50::50:

kızlar en son değerim 670di ondan 2 gün sonra 920 mgibi bişey ondan 2 gün sonra yani dünde 1422 çıktı

tatlım bu dönemde karından bakılırsa birşey görülmez ki zaten vajinal ultrason şart..
sen tüp bebek doktoruna gitmiyormusun?
değer 1500 ü geçince kese görülmesi lazım ama vajinal ultrasonla bakılmalı..
değerlerin çok düzensiz sende farkındasın ben dış gebelik yaşadım Allah korusun inşallah keseyi görürsün ama dış gebeliğe benziyor..
progesteron değerine bakıldımı?
rahim kalınlığın inceyse dış gebelik teşhisi hemen konabilir o nedenle karından değil alttan bakılması gerekiyor...

Sikma canini benimde cok düsüktü 10 gün 70 ti bak hayirlisiyla kalp atislarini duydum.

keseye karından bakılmıyor ki vajinal muaeneyle bakması lazım orda kese yoksa deger yuksekse tupte tutunmuş mu diye telaşlanması lazım ben senin yerinde olsam baskadoktora giderim ne bu cektigin eziyet canım ya artık netliğe kavustursunlar cok sacma geldi bana doktorun bi şey diyememesi..

Back
X