ya peki bişey sorucm cinsel istegi arttırıcı ilaclar war eczanede onları denedinizmi . wiegra flan ..
güzelim denedik denemez miyiz tık yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya peki bişey sorucm cinsel istegi arttırıcı ilaclar war eczanede onları denedinizmi . wiegra flan ..
arkadaşlar günaydın.uzatmadan konuya gireyim.ben 30; eşim 36 yaşında severek evlendik ve 4.5 yıllık evliyizz. eşim benimle çok ilgilenir saygılıdır.sevgi dolu hep beni hiç üzmedi üstüme titrer bana düşkündür yani sevgisinden eminim .sorun şu ki arkadaşlar bizim hiç cinselliğimiz yok.haliyle bebiş te yok.evlililğimizin ilk yıllarında da öyle hararetli değildi ve yıllar geçtikçe iyice azaldı son 3 yıldır toplasan 4-5 kere olmuştur.onunda çoğu yarım kalıyo. tedavi gördü halada görüyo.ilk yıllar umursamadı bende üstüne gitmek istemedim.sonuçta erkeklik gururu üzülmesin dedim.son 1 yıldır tedavi görüyo ama bi sonuç yok.velhasıl ben şuanda onu sadece insan olarak seviyorum.diğer duygularımı yitirdim malesef.veee böyle bi evlilik nereye kadar gider bilmiyorum.onun içinde çok üzülüyorum.bu sorun yüzünden psikolojim bozuldu.kadınlığımı unuttum.böyle bi hayat yaşamak istemiyorum.haksızlık diye düşünüyorum.ama ayrılırsam ona da haksızlık olur mu diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim.kızlar allah aşkına bişiy diyin çokk üzgünümm çokkkk
geçen gün konuşmak istedim.bana dediği şuu:haa demek ki benim başıma bişiy gelse felç olsam beni bırakıp gidiceksin demek ki dedi.mahvoldum.kendimi çok kötü hissettim.kızlarr kim haklıı???
eşiniz ne iş yapıyor?
gülümm evliliğimden beri sabrediyorum zaten keşke düzelseee sabrederim bennnn inan![]()
Eşin bu konuda haklı canım, yarın bir gün Allah korusun felç geçirse, yada cinsellik hayatını etkileyecek bir hastalığa yakalansa onu terk edeceksin. Senin bu duyguların bunu düşündürüyor insana. Sende kendince haklı olabilirsin belki ama sırf cinsellik yok yada çok az diye, düzelebilecek bir durumken sevdiğin insanı terk etme düşüncesi evet büyük bir haksızlık gibi geliyor bana da.. Böyle düşünüyorsan demek ki yeterice sevmiyorsun eşini, ki seviyor olsan onun evdeki nefesi bile yeterli bir ömür geçirmeye.. Cinsellik bir şekilde tek başınada hallolabilecek birşey, üstelik eşin tedavi olabilicekken böyle düşünmen ona olan duygularında problem olduğunu gösterir..Biz kadınlar erkekler gibi değiliz, ilk sıraya cinselliği koymayız, sevgi,aşk, sadakat, güven bizde ilk plandadır, cinsellik yok diye sevdiği adamdan vazgeçen kadın çok ama çok nadirdir diye düşünüyorum, nacizane..
Rabbim yardımcınız olsun size de eşinize de bol sabırlar versin, acaba bekarkende böylemiydi , size mi söylemedi acaba ? Yazık yine de çok üzüldüm , ama keşke kv ler ögrenmeseymiş psikolojik baskı olcak adama , herkes benden bişyler bekliyor gibi daha da gerilcek belki, sizin içinde çok zor tabi , o anı düşünmese belki düzelir ama iste psikolojiktir bence , size de kolay değil hiç, acil şifalar diliyorum.
arkadaşlar günaydın.uzatmadan konuya gireyim.ben 30; eşim 36 yaşında severek evlendik ve 4.5 yıllık evliyizz. eşim benimle çok ilgilenir saygılıdır.sevgi dolu hep beni hiç üzmedi üstüme titrer bana düşkündür yani sevgisinden eminim .sorun şu ki arkadaşlar bizim hiç cinselliğimiz yok.haliyle bebiş te yok.evlililğimizin ilk yıllarında da öyle hararetli değildi ve yıllar geçtikçe iyice azaldı son 3 yıldır toplasan 4-5 kere olmuştur.onunda çoğu yarım kalıyo. tedavi gördü halada görüyo.ilk yıllar umursamadı bende üstüne gitmek istemedim.sonuçta erkeklik gururu üzülmesin dedim.son 1 yıldır tedavi görüyo ama bi sonuç yok.velhasıl ben şuanda onu sadece insan olarak seviyorum.diğer duygularımı yitirdim malesef.veee böyle bi evlilik nereye kadar gider bilmiyorum.onun içinde çok üzülüyorum.bu sorun yüzünden psikolojim bozuldu.kadınlığımı unuttum.böyle bi hayat yaşamak istemiyorum.haksızlık diye düşünüyorum.ama ayrılırsam ona da haksızlık olur mu diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim.kızlar allah aşkına bişiy diyin çokk üzgünümm çokkkk
geçen gün konuşmak istedim.bana dediği şuu:haa demek ki benim başıma bişiy gelse felç olsam beni bırakıp gidiceksin demek ki dedi.mahvoldum.kendimi çok kötü hissettim.kızlarr kim haklıı???