Kızlarr göbekler ne durumda:)

Gazdır o :halay: benimki daha 5-6 aylık gibi durmuyor çünkü 15. Haftadan sonra Bebek karnı çıkmaya başlıyor

17+3 oldum ama hic bir buyume belirtisi yok hala dumduz gobegim bide cocuk haftasina gore tombis ve uzun ama karnim hala buyumedi saskinlik ve heycanla buyumesini bekliyorum

artık hiç bilmeyen biri anlayabiliyor hamile olduğumu gaz problemim çok kalmamasına rağmen akşamları daha şiş karnım çatlayacak gibi oluyorum sabahları daha rahatım öne doğru büyüyor karnım benim yanlara doğru değilde

Benim de galiba öne büyüyecek, şimdiden ufak ama belli bir karnım var, erkek bebiş anneleri öyle oluyor ;)

13 . haftamın içindeyim hala göbek yok bende bildiğim kadarıyla 5 aydan sonra başlıyo göbek büyümeye bu kadar erken çıkması zaten imkansız gazdan şişiyodur büyük ihtimal şişenlerin

Bence öne doğru büyümesinin cinsiyetle alakasi yok
Benimki kiz. Öne dogru buyuyor. Ilk çocuğum erkek o da öne dogruydu. Yapisal bence

Karnın belirginleşmesi bence yapıyla alakalı. Biz minyon yapılı bir aileyiz kız kardeşim 48 le gebe kaldı 14. Haftadan itibaren gündüzde akşamda karnı gebelik gösterecek şekilde belli oldu, şuan 18 de sırtüstü yattığında bile göbek çevresi komple küçük bi kavun kadar. Bende 10. Haftamdaym 42 ile gebe kaldım şuan 46yım. Göbek cevrem artık sabahları bile tabağın alttan görüntüsü gibi yükselmeye başladı. Balık etli yada kilolu yapılarda olsaydık eminim bu kadar çabuk belli olamazdı yağlanmadan dolayı.

Back
X