Kızlarr göbekler ne durumda:)

Kızlar bugün kontrol vardı hatırlayan vardır cinsiyete karar veremıyodu dr bugün yüzde yüz kız dedi ve bacak arasını gösterdi dümdüzdü ve kesin kız dedi ikinci kızım geliyor
Saglıkla gelsın prensesin canım... pekı canım sen kac güne bı adet oluyordun kacıncı günler ılıskı oldu sık seyrek? ovuslasyon test kullanmıs mıydın?

Canım haftadı baya var belli deılmı cınsıyet? 11 12 13 haftalık foto varmı??
Doktor bisey demedi henüz canim. Iki tane ekledim canim. Yan profilden :) yani daha net olan 11 haftalik digerinde 16 haftalikti

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-03-21-37-52.webp
    Screenshot_2017-01-03-21-37-52.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_2017-01-03-21-37-44.webp
    Screenshot_2017-01-03-21-37-44.webp
    5 KB · Görüntüleme: 52
Tamam canim :)
Bende bastan beri kiz diye hissediyorum babasi da hep kizim diye seviyo ama hayirlisi tabiiki cok sag ol :)
Canım sendemı yurt dısındasın :) türkıye de olsak bu haftaya cınsıyet mı kalır.. pisler anca kurma saat gjbı okusunlar hersey teknolejı en ıyı alet makıneler bunlarda ama kural manyakları göremıyolar benım ilk kızdo dogana kadar yüzde elli dedıler :))

Bırde canım son sat ney? kac güne bı adet oluyosum iliski kacıncı günler oldu seyrek sık?
Eveg canim isvicredeyim kahrolmayasicalar :D
Sat 28 temmuz ama gec döllenme oldu.
Iliski... hmm... bos buldugumuz her vakti degerlendirdik :D yumurtlama falan takip etmedik acikcasi...
Dogum kontrol hapi ile korunuyodum. Hapi biraktim bidaha adet olmadim. 9 gün gecikmeyle gittigimde kan+idrar negatif cikti. Meger daha 1 haftalikmis o zaman ondan cikmamis

Ya bende 10 haftalik oldum göbegim kocaman sanki 4 aylik hamile gibiyim sanirim bendede gaz var

Eveg canim isvicredeyim kahrolmayasicalar :KK70:
Sat 28 temmuz ama gec döllenme oldu.
Iliski... hmm... bos buldugumuz her vakti degerlendirdik :KK70: yumurtlama falan takip etmedik acikcasi...
Dogum kontrol hapi ile korunuyodum. Hapi biraktim bidaha adet olmadim. 9 gün gecikmeyle gittigimde kan+idrar negatif cikti. Meger daha 1 haftalikmis o zaman ondan cikmamis
Benimki 4 agustos tamm 22 haftalik seniki kac haftalik simdi ?? Cocuk dogmaya yaknasmis daha cinsiyet soylemiyolar :)) bu yabancilar insani Öldürür. .

Ya bende 10 haftalik oldum göbegim kocaman sanki 4 aylik hamile gibiyim sanirim bendede gaz var
Başta oyle oluyor canim bende derdim takinti haline getirdim ama takinti yapna kizimda taktim taktim bisey yemedim hep kontrol ettim istedjm gibi hic karinsiZ dogurdum gören gülüyordu 5 aylik gibi karinlami dogurcan diye ama vok zorluklar oldu cocuk küçük oldu dogum zor oldu hamilelikte zordu ..bunda basta bu erkekte ondam cikti dedim sonra o karin bayabi 24 haftaya kadar ayni kaliyo emin ol. Karnin büyüdükçe sevin mutlu ol ben bunda yiyorum içiyorum hic takmiyorum ne rahat...

Kızlar bende salı günü gidicem inşallah kontrole cinsiyeti öğrencez çok heyecanlıyım benim karnım da aldı başını gitti göbeğim hiç yoktu şimdi önde bi karnım var arkadan yanlardan bişey yok ama göbeğimin tam altında avucum kadar bi ufaklık var

Back
X