Kızlarr hamileyim

KızlarrrAdet günümde gittim kan testi yaptırdım bhcg 750 çıktı hamileymişim:) sanki değer biraz yüksek günüm bile tam geçmemişken
Çok tebrik ederim canım dr a danış yüksekmi normal mi söylesin tabi harika bi haber bu. Peki belirtin varmıydı neden şüphelendinde yaptın kan testi

Selam canım ben de adet günümde yaptırmıştım, 960 çıkmıştı.
telaşlanacak bir şey yok yani :)

Çok tebrik ederim canım dr a danış yüksekmi normal mi söylesin tabi harika bi haber bu. Peki belirtin varmıydı neden şüphelendinde yaptın kan testi
Vardı canım adet ağrılarım 5-6 gün önceden başlardı normalde başlamadı ve göğüslerim balon gibiydi:)

Bence dert edecek bişiy yok. Sandığınızdan 3-5 gün erken yumurtlamış olabilirsiniz. Erken döllenme olduğunda hcg erken salgılamaya başlar ve sanıldığından daha çabuk katlanmaya başlar. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. En çok ihtiyacınız olan şey sabır. Ufacık şeyleri kendinize dert edip tatlı canınızı sıkmayın, bebeğinizin gelişimini etkilemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…