Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canım Allah saglıklı hayırlı şekilde kucagına almayı nasip etsin. Benim 3 oglum var bilmem yaradan kız nasip edermi kararsızım yaşım 302. Bebisime hamileyim
21. Haftamin icindeyim.
Oglum dogdugunda kizim tam 2 bucuk yasinda olcak.
Diger cocuk kac yasinda
Maşallah canım Allah saglıklı hayırlı şekilde kucagına almayı nasip etsin. Benim 3 oglum var bilmem yaradan kız nasip edermi kararsızım yaşım 30
Canım teşekkür ederim herşeyin Allahtan olduguna inanıyorum o ol derse herşey olur ama yinede tevekkülle yumurtlamadan önce tek ilişkiyle bi denemek istiyorum burdaki arkadaşlardan duydugum kadarıyla başarı oranı yüksekmiş kızspermler dayanıklı meselesiMasallah Allah size bagislasin.
Varsa bakabikcek gucunuz imkaniniz yapin bence bitane daha ilerde keske dememek icin.
Yasiniz henuz cok genc erkenden 3 cocuk sahibi olmussunuz.
Ne guzel
Bende hep bi kiz bi erkek istedim rabbim nasip etti hamd olsun.
Insallah gonlunuzdeki gibi olur.
Bazi doktorlar tedavi ve diyetle cinsiyeti tutturabiliyorlar.
Arastirip oyle deneyin
Senin kızın tesadüfmüydü planlımı oldu
Canım çok sevindim senin adına nemutlu ikisininde tadına bakacaksın. Henüz kesinkarar vermedim bebekyapma adına ama lütfen banada dua et kimin kime duası kabulolur bilinmez ama tavsiyem yaşın gençse iki çocuklada kalma benim bierkek kardeşimvar cokisterdim kızkardeşimde olsun meselaCanim kizimdan once bi zorunlu kurtajim oldu.
Kalp atimi durdu 8 haftalikken aldilar.
Doktor bana 3 ay korunun dedi.
1t gun iliski yasagi koydu.
Biz 15. Gun iliskiye girdik ve kizim oldu ☺
Oglumdada tam yumurtlama gununde tek iliskiyle hamile kaldim oglumu bilincli yaptim okuduklarimla.
Ya tesaduf ya tevafuk tuttu
Canım çok sevindim senin adına nemutlu ikisininde tadına bakacaksın. Henüz kesinkarar vermedim bebekyapma adına ama lütfen banada dua et kimin kime duası kabulolur bilinmez ama tavsiyem yaşın gençse iki çocuklada kalma benim bierkek kardeşimvar cokisterdim kızkardeşimde olsun mesela
Ewet gercekten zor kızkardeş destek hertürlü. Sana sorayım yeniüyeyim senden baska bakan olmadı varmı bildigin yumurtlamadan önce kız bebiş tutturanRabbim insallah kucagina almayi nasip eder kiz evladinida.
Hayirla saglikla insallah.
Ilerde insallah kendimi hazir hissedersem niye olmasin dedigin gibj bende bi kiz bi erkek kardestim evlenirken keske bi kiz kardesim olsaydi cok dedim.
Ewet gercekten zor kızkardeş destek hertürlü. Sana sorayım yeniüyeyim senden baska bakan olmadı varmı bildigin yumurtlamadan önce kız bebiş tutturan
Tamam canım teşekkür ederimCanim bi kac topik vardi bunla ilgili bi bakim linklerini atarim sana isim isim bilmiyorum ama tutturanlar var diyetle takiple.
Suan disardayim eve gecince detayli bakarim.
Sende arama yapabilirsin yumurta takibiyle cinsiyet diye cikan konulardan takip edebilirsin